gittigidiyor

Galatasaray o parayı verecekse hayırlı olsun

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2827170.jpg

Sezon başında Rusya Premier Lig ekibi Rubin Kazan’dan 7.5 milyon Euro’luk (22 milyon TL) satın olma opsiyonuyla kiralanan yıldız futbolcu Gökhan Töre’nin durumu, farklı bir boyut kazandı. Siyah-Beyazlılar’da gösterdiği başarılı performansla takımın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic’in en fazla güvendiği isimler arasında yer alan 22 yaşındaki sağ kanat için Galatasaray’ın da devrede olması üzerine Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları’ndan bir açıklama geldi. Genç futbolcunun bonservis bedelinin kulüp için çok ağır bir yük olabileceğini belirten Siyah-Beyazlı yönetici, “Gökhan Töre’nin durumu olumlu sonuçlanacak gibi görünüyor. Gökhan, Beşiktaş’ta forma giymeye devam etme konusunda son derece istekli. Kendisi bizim için çok önemli bir futbolcu. Rubin Kazan ile masaya oturacağız ama 7.5 milyon Euro’da diretirlerse bu miktarı ödeyemeyiz. Eğer söylendiği gibi Galatasaray Kulübü, Gökhan için devreye girdiyse ve bu parayı verebileceklerse ne diyelim, kendilerine hayırlı olsun. Bizden her istenen rakamı kabul edecek halimiz yok” diye konuştu.

'Fernandes kaderini kendisi çizecek'

Takımda bu sezon yeşil sahalarda ortaya koyduğu performansından çok karıştığı olaylarla dikkatleri çeken Manuel Fernandes’in durumuyla ilgili de açıklamada bulunan Erdal Torunoğulları, sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldızın kendi kaderini çizeceğini söyledi. Torunoğulları, “Fernandes’in durumunu kendisine sormak lazım, ne yapacağını en iyi kendisi bilir. Fernandes, kendi kaderini kendi belirleyecek” dedi.

'Almeida ile yeni sözleşme Haziran'da'

Bu sezon Siyah-Beyazlılar’da ortaya koyduğu başarılı futbolla adından söz ettiren Hugo Almeida’nın sezon sonunda kontratının bitecek olması konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Erdal Torunoğulları, anlaşmanın hazirandan önce yapılacağını müjdeledi. Brezilya’da haziran ayında düzenlenecek Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’yla yer alacak oyuncunun durumuna değinen Siyah-Beyazlı yönetici, “Turnuvadan önce bu iş biter” ifadelerini kullandı.

'Bilic isterse Birol'u alırız'

Yeni sezon öncesinde kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını yürüttüklerini belirten yönetici Erdal Torunoğulları, Fethiyespor’un genç savunma oyuncusu Birol Parlak’ı takip ettiklerini söyledi. Bilic’in istemesi halinde futbolcu için girişimlere başlayabileceklerini kaydeden Torunoğulları, “İzleme komitemiz Birol’u takip ediyor. Hocamız bir talepte bulunursa bu transferi bitiririz” yorumunu yaptı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst