gittigidiyor

Galatasaray Orhan Atik’e emanet

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
01 Mart 2016



Galatasaray'da 3. Mustafa Denizli dönemi bugün resmen sona erdi. Sarı kırmızılı kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada maçlara takımın başında alt yapı teknik direktörlerinden Orhan Atik'in çıkacağını belirtti.


z5VdVY.jpg

Galatasaray’da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Hafta sonu oynanan Gaziantepspor maçında alınan 2-0 yenilgi sonrasında istifasını yönetime sunan Mustafa Denizli ile bugün resmi olarak yollar ayrıldı.




YENİ HOCA ORHAN ATİK
Mustafa Denizli’nin ayrılmasından sonra takımın başında maçlara kimin çıkacağı da merak konusu olurken Galatasaray bu konu hakkında resmi açıklama yaptı. Sarı kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama takımın maçlara alt yapı teknik direktörlerinden Orhan Atik’in çıkacağı belirtildi.

Orhan Atik kimdir?

Galatasaray altyapı antrenörlerinden Orhan Atik, takımın başına getirildi. Orhan Atik sezon sonuna kadar Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görev yapacak.

1967 yılında doğan Orhan Atik, futbolculuk yıllarında Antalyaspor'da oynamış ve adından bahsettirmişti. 2002 yılında futbou Göztepe'de bırakan Orhan Atik, Beylerbeyi, İstanbulspor Mardinspor ve Antalyaspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Orhan Atik 2010 yılından bu yana Galatasaray'ın A2 takımında görev yapıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst