gittigidiyor

Galatasaray Sivasspor'a konuk olacak

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
glL7v0.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Sivasspor deplasmanına gidecek.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Onun yardımcılıklarını Cem Satman ve Ali Saygın Ögel yapacak.

ASLAN ALTI MAÇTIR YENİYOR

Galatasaray Süper Lig'de Sivasspor ile oynadığı son 6 maçta da galibiyet aldı. Bu sezon sahasında rakibi 2-1 yenen Galatasaray, geçen sezon evinde 4-2 ve deplasmanda 3-1 galip gelmişti. 2011-12 sezonunda deplasmanda 4-0 ve sahasında 2-1 kazanan Galatasaray, 2010-11 sezonunda evinde 1-0 kazanmıştı. Galatasaray en son 2010-11 sezonu ilk haftasında Sivasspor'a deplasmanda 2-1 kaybetmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 17 maçın 12 tanesini Galatasaray kazanırken 2 kez Sivasspor galip geldi, 3 maç ise berabere bitti.

MELO YOKSA GALİBİYET YOK

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de Felipe Melo'nun forma giymediği maçları galip bitiremedi. Felipe Melo'nun oynamadığı Ç.Rizespor maçını 1-1 berabere bitiren Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1 kaybetmiş, Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

DEPLASMANDA BÜYÜK YARA

Galatasaray ligin 2.yarısında deplasmanda maç kazanamadı. Galatasaray deplasmanda oynadığı son 5 maçta 5 beraberlik alırken sadece 3 gol atabildi. Galatasaray deplasmanda en son 28.12.2013 tarihinde (maç gününe göre - 105 gün önce) Kayserispor karşısında 3-1 kazanmıştı. Galatasaray Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 24 puan kaybetti.
G.SARAY'DA EKSİKLER

Sivasspor karşılaşması öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu, sarı-kırmızılı teknik heyeti düşündürüyor. Ligde son oynanan Fenerbahçe derbisinde kırmızı kartla oyun dışında kalan Felipe Melo ve bu sezonki dördüncü sarı kartlarını gören Hakan Balta ile Wesley Sneijder, cezalı duruma düşmeleri nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Galatasaray'da bu müsabaka öncesi Ceyhun Gülselam ile Aurelien Chedjou'nun sakatlıkları ise devam ediyor.

AATIF DURDU

Ligin en golcü üç oyuncusundan biri konumunda bulunan Aatıf Chahechouhe son 7 haftada fileleri havalandıramadı. En son 21.haftada Eskişehirspor karşısında gol atan Aatıf son 7 maçta 27 şutta gol bulamadı. Aatıf Chahechouhe toplamda 91 şutla ligin kaleyi en çok deneyen oyuncusu konumunda bulunuyor.

BURHAN ÇIKIŞTA

Sivasspor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer bu sezon kariyerinin en başarılı sezonunu yaşıyor. Geride kalan 28 haftada 12 gol atan ve 8 asist yapan Burhan Eşer son 4 sezonda Süper Lig'de attığı toplam gol sayısını bile geçti. Burhan Eşer, Süper Lig'de geçen sezon iki farklı takımda toplam 3 gol atarken 2011-12 sezonunu boş geçmiş, 2010-11 sezonunda 6 gol, 2009-10 sezonunda ise 1 gol atmıştı. Son 4 sezonda toplam 10 lig golü atan Burhan Eşer, bu sezon 28 haftada 12 gol kaydetti

SİVASSPOR

Korcan
Cicinho
Da Costa
Ümit
Ziya
Burhan
Kadir
Adem
Aydın
Aatif
Utaka

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Koray
Semih
Telles
Selçuk
Yekta
Veysel
Hajrovic
Umut
Burak

Stat: Sivas 4 Eylül Stadı
Saat: 19.00
Hakem: Mustafa İlker Coşkun
Yayın: Lig TV
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst