gittigidiyor

Galatasaray, Taffarel ve Tugay'ı sildi

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Mancini ile birlikte iki efsane Galatasaraylının ismi de resmi siteden silindi.


vzvQZ6.jpg

İstifa ederek Galatasaray’daki görevinden ayrılan Roberto Mancini ile birlikte iki önemli yardımcısı Tugay Kerimoğlu ve Taffarel’in isimleri sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden çıkarıldı.

Galatasaray Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve Antalya’da Pro lisans kursunda bulunan, Pazar günü İstanbul’a dönerek sarı kırmızılı idarecilerle görüşecek olan Tugay Kerimoğlu’nun ismi de şu anda resmi siteden silinmiş durumda…

Tugay Kerimoğlu gibi Fatih Terim döneminden bu yana teknik heyette bulunan Taffarel’in de ismi artık listede yok.

İki antrenörü ile Galatasaray’ın devam edip etmeyeceğini ise teknik direktörün belirlemesi kesin olarak tayin etmiş olacak.

Tugay Kerimoğlu ise Antalya’dan dönüp Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra yol haritasını çizmesi bekleniyor.

QXo4Q3.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst