gittigidiyor

Galatasaray, Ümraniyespor’u 1-0 yendi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Süper Lig’de 3. haftanın açılış maçında Galatasaray ligin yeni ekibi Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında oldukça etkisiz olan sarı kırmızılı takım, ikinci yarıda yeni transferi Mertens’in de oyuna dahil olmasıyla daha hareketli bir görüntü verdi.

Zaman zaman Ümraniyespor’un hızlı ataklarıyla sıkıntılı anlar yaşayan Galatasaray gole 50. dakikada çok yaklaştı.
SEFEROVIC DİREĞE TAKILDI

Kerem Aktürkoğlu’nun sol çaprazdan ceza alanına gönderdiği ortasında arak direkte Haris Seferovic’in gelişine vuruşu üst direkten döndü. Üst direkten dönen topu altıpasta tekrar önünde bulan Haris Seferovic’in yaptığı yerden vuruş az farkla dışarı gitti.

Galatasaray adına maçın en net fırsatını kaçıran Seferovic pozisyondan sonra büyük üzüntü yaşadı. 78’de Okan Buruk’un Seferovic’in yerine oyuna aldığı Bafetimbi Gomis maçın kaderini değiştirdi.
GOMIS AVLAMAYI BAŞARDI

Sahaya girdikten 8 dakika sonra 86’da ceza sahası dışında topu önünde bulan Gomis müthiş bir şut çıkardı ve o ana kadar çok başarılı bir maç çıkaran Serkan Kırıntılı’yı avlamayı başardı.

Patrick Van Aanholt’un pasında topla buluşan Bafetimbi Gomis ceza sahası yayında kaleye yüzünü döner dönmez yaptığı sert vuruşta topu köşeden ağlarla buluşturdu.

İlk hafta oynanan Antalyaspor maçında da son dakika oyuna giren ve attığı golle 3 puanı getiren Gomis, Ümraniyespor karşısında da galibiyetin mimarı oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst