gittigidiyor

Galatasaray'a kim lazım?

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
xGoOJV.png

Hasan Perioğlu


Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Galatasaray, plansız yapılan transferlerin bedelini bu kez de Gaziantep'te 0-0'lık skorla ödedi. Kaybedilen bu iki puan o kadar çok önemliydi ki, belki de şampiyonluk bu maçla kaybedildi.

Mancini'ye takımla bu kadar çok oynama diyenlere tavsiyem, yönetime transferlerin neden bitirlimediğinin hesabını sormalarıdır!

Elbette Sabri'den sol bek, Emre'den de ön libero olacaksa bu takım puan kaybedecektir. Ama yönetim transferleri zamanında bitirdi de Mancini oynatmadı mı?

Koca Galatasaray kadrosunda gerçek savunmacı olarak sadece Semih oynuyor ve yanında devşirme Melo ile Hakan Balta stoper oynuyorsa vay bu Galatasaray'ın haline! Gaziantep takımı da bu savunmaya gol atamıyorsa, demek ki Türk Futbolu yine geri viteste.

Galatasaray kurmaylarına bir Galatasaraylı olarak buradan sesleniyorum: Türkiye liginde şu anda Galatasaray savunmasının göbeğinde oynayabilecek iki oyuncu Serdar Aziz ve Mustafa Yumlu'dur. Bu iki oyuncu için makul fedakarlıkta bulunup derhal transferleri gerçekleştirilmelidir. Size garip gelecek ama Bursaspor'dan İbrahim Öztürk bile bu sezon için düşünülebilir.

Medyada hala Heitinga ve John Terry'nin isimleri dolaşıyor. Galatasaray artık yabancı oyuncu alamaz, alsa da oynatamaz. Demek ki bu haberler asparagas.

Merak edilip sorulan Telles ve Hajrovic çok üst düzey oyunculardır. Bu iki kanat oyuncusunun birlikte oynayabilmesi için, oynadıkları oyuncuların da kollektif modern futbolu bilen oyuncular olması lazım.

Muslera-Melo-Sneijder banko, Telles ve Hajrovic te kanatlarda oynayacaksa, savunmanın yerli oyunculardan kurulması şart! Son formayı ben bu formu ile Drogba'ya da vermem! Kim mi giyer, onu da Mancini bulsun.

Böyle bir Galatasaray'ı izlemek hepimize zevk verir. Şampiyonluk mu? Hayal etmekte heyecan verici, umutlarımız biterken, hayallerimiz bitmese bari..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst