gittigidiyor

Galatasaray'daki büyük problem son buluyor!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
25 Nisan 2014 Cuma

Bursaspor’a danışmanlık yapan firma, Arena’yı inceleyerek zemindeki sorunlar ve yapılması gerekenleri rapor halinde yönetime verdi.

ydoL4j.jpg


Galataaray son iki sezondur Arena’nın zemimi nedeniyle yaşadığı problemleri sona erdirmek için bu kez bir dostun kapısını çaldı.

Bursaspor’a çim konusunda danışmanlık yapan çim uzmanı Muhittin İpek, Arena’da incelemelerde bulundu ve raporlarını yönetime iletti. Bursa’nın tesislerinin yanı sıra Eskişehir’le da çalışan İpek, G.Saray’ın kendilerinden talebi olmasıyla çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

‘DRENAJ YETERLİ’

Arena’nın zemini ile ilgili olarak yapılması gerekenleri sarı-kırmızılı yönetime ilettiklerinin altını çizen İpek, “Ekibimizle yürüteceğimiz çalışma sonucu Arena’nın zeminini önümüzdeki sezondan itibaren futbol oynamaya daha uygun hale getirebileceğimizi düşünüyoruz. Stat drenajında sorun olduğunu düşünmüyorum. Arena için yerli çim tercih edilse daha iyi olurdu” diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst