gittigidiyor

"Galatasaray'ın hocası ben olacaktım ama..."

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
14 Ekim 2013 Pazartesi

İtalyanlar'ın efsane teknik direktörü Giovanni Trapattoni, Fatih Terim'in görevine son verildikten sonra Galatasaray'ın kapısından döndüğünü söyledi.
tkp18.jpg

Sarı-Kırmızılı ekibe gitmeyi düşündüğünü belirten tecrübeli hoca, “Galatasaray iyi bir seçenek olabilirdi. Ancak gerçeği söylemek gerekirse Juventus’a karşı olmak istemedim. Ciddi bir teklif olduğunu saklamaya gerek yok” diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde Lazio’nun eski çalıştırıcısı Edoardo Reja da, Mancini’den önce Galatasaray’ın kendisiyle görüştüğünü öne sürmüştü. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, Roberto Mancini de karar kılarak arayışlara son noktayı koydu. İtalyan hoca ilk maçında Juventus’la berabere kaldı, sonra da Akhisar’a mağlup oldu.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.