gittigidiyor

Galatasaray'ın kartından sonraki VAR konuşmaları....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sacha Boey'in pozisyonuyla ilgili hakem Ali Palabıyık'ın uyarıya rağmen VAR'da pozisyonu izlemediği iddia edildi.

"KENARA GELİP İZLEMEK İSTEMEDİ"​

ASpor'da Levent Tüzemen, Galatasaray - Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlarda Ali Palabıyık'ın kırmızı kart gösterdikten sonra VAR'ın uyarısına rağmen pozisyonu kenara gelip izlemek istemediğini söyledi.



"ALİ PALABIYIK BİR ÇOMAK SOKTU ORAYA"​

Tüzemen şu ifadeleri kullandı; "30 dakika şov yapan bir Galatasaray vardı. Düşünce 3-4 olur şeklindeydi sonra Ali Palabıyık bir çomak soktu oraya. Sadece oyun olarak değil, verdiği kararlar, davranış biçimi, fauller, maçın çabuk başlamasını engellemek gibi... Galatasaraylı oyuncuları sinirlendirdi resmen. Galatasaraylı oyuncular ceza alsın diye soyunma odasına girmedi devre arasında. Tribünleri tahrik etti.

"BEN ZATEN GÖRDÜM EMİNİM" DEMİŞ​

Bana gelen bilgiye göre VAR, aslında kırmızı karttan sonra VAR hakemi Koray Gençerler çağırıyor orada. Sacha Boey kırmızı kart gördükten sonra Ali Palabıyık'ı çağırmış. Kırmızı verdin ama gel yine de bir bak diyor VAR. Fakat hakem, 'ben zaten gördüm eminim, sen bana ne sunacaksın ki' diyerek izlemeye gitmemiş."
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,165
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Her şekilde gidip bakması gerekirdi. Tam bir fiyasko. Diğer hareketleri de bir araya getirince, hakemlikten bile el çektirilebilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Ama duyduğuma göre de yurtdışı maçta da FIFA kokartlı ya....Maç verilmiş....Galiba Ligi terketmek en iyisi...Ama Okan ile bu iş yürümeyecek o kesin Burası Başakşehir değil....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst