gittigidiyor

Galaxy A5 (2016) için Android 7.0 Nougat çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-a5-2016-nougat.jpg


Galaxy S8 ikilisini kullanıcılar ile buluşturan ve amiral gemisi modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlayan Samsung, son günlerde orta seviye akıllı telefon modellerine odaklandı.
Samsung, orta seviye donanımı ve şık tasarımı ile A serisinin ortanca üyesi olan Galaxy A5 (2016) modeli için Android Noguat güncellemesini nihayet yayınladı.
Galaxy A5 (2016) için Android 7.0 Nougat güncellemesi!

Galaxy A5 2016 modelini Android 7.0 Nougat ile buluşturan A510FXXU4CQDK sürüm numaralı güncellemenin dağıtımına Rusya'dan başlandı.
gsmarena_001.png

Samsung'a yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, ilk olarak Rusya pazarına sunularak test edilen güncelleme, 1 - 2 hafta içerisinde diğer ülkelerde bulunan cihazlara ulaşacak.
Galaxy A5 kullanıcıları Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek, Android 7.0 Nougat güncellemesinin cihazlarına ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst