gittigidiyor

Galaxy C7 Pro Özellikleri Neler?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy C7 Pro Özellikleri Neler?[/h][h=2]Samsung tarafından yapılan yeni çalışmalar doğrultusunda Galaxy C7 Pro modelinin piyasaya sunulacağı öğrenildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-c7-pro-ozellikleri-neler.jpg
Samsung C serisi için özel çalışmalar yaparken bu çalışmalar kapsamında çok önemli bir amiral gemisinin daha piyasaya sunulacağı belirtildi. Bugüne kadar görmeye alışkın olmadığımız bir amiral gemisinin piyasaya sunulacağı öne sürülürken, Galaxy C7 Pro adını alacak telefonun özellikleri şimdiden paylaşılmış durumda.
Yüksek Özelliklerde Olacak
Amiral gemileri ile yarışacak durumda olacak yeni model önümüzdeki aylar içerisinde Samsung tarafından tanıtılarak resmiyet kazanacak. Fakat şimdiden paylaşılan özelliklere göz atmak gerekirse telefondan ilk olarak dikkat çeken detay bütün bir metal kasanın kullanılması. Bu açıdan telefon tasarım açısından büyük bir bütünlük halinde görülecek ve metalik şıklığı ile birlikte telefonun tasarımı kullanıcıları etkileyebilecek.
Telefonda 5.7 inç ekran boyutunun kullanılması özellikle büyük ekran seven kişiler için de cazip bir seçenek yaratacak. İşlemcinin modeli ve markası hakkında henüz detaylar paylaşılması da Samsung'un Qualcomm ile işbirliğine gitmesi bekleniyor. 200 dolar gibi bir etiket fiyatına sahip olması beklenen telefon aynı zamanda bütçe açısından da çok fazla zorlamayacak. Yeni telefon modeli hakkında şimdiye kadar gelen teknik detaylar paylaşılanlar ile sınırlı. Fakat önümüzdeki günlerde telefon hakkında daha fazla bilgilerin sızdırılması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst