gittigidiyor

Galaxy J1 Ekran Görüntüsü Alma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1450648783_samsung-galaxy-j1-sm-j100h1.jpg

Galaxy J1 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile beraber cep telefonlarının artık bilgisayarlardan farkı kalmadı sayılır. Android telefonların en büyük özelliği ve bence en gerekli diyebileceğim özelliği ise ekran görüntüsü almaktır. Ekran görüntüsü alarak dikkatli okuyamadıgımiz belgeleri resim formatında saklayarak sonradan okumamıza yarar. İstersek telefon ekranında bulunan önemli bir konunun görüntüsünü alarak arkadaşlarımıza gönderebilir yada sosyal medyada paylaşabiliriz. Galaxy J7 telefonlarda ekran görüntüsü almak çok kolaydır.Eskisi gibi telefona ekran görüntüsü alabilmek için uygulama yüklemeye gerek yoktur.

Galaxy j7 Ekran görüntüsü alma;
Ana ekran ve Güç (Kilit) butonlarına aynı anda basın ve 1-3 saniye bekledikten sonra ekran görüntüsü alınmış olacaktır. Alınan ekran görüntüsünü galeride Screenshots klasöründe bulabilirsiniz.



1450648988_samsung-galaxy-j1-ekran-goruntusu-alma.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1448788165_galaxy-j2.jpg

Galaxy J2 Download Moda Alma Resimli Anlatım
Galaxy J2 telefonunuz çöktüğünde yada yeni Rom yükleyeceğiniz zamantelefonu önce Download moda almalısınız aksi durumla rom yükleyemezsiniz.Download mod demek telefonu yazılım yüklemeye hazırlamak anlamına gelir.Genelde tüm Galaxy telefonlar aynı yöntem ile Download moda alınır. Sizlere resimli şekilde Galaxy J2 Nasıl Download Moda Alınır anlatmaya çalışayım.

Galaxy J2 Download moda almak için;

Telefonu kapattıktan sonra resimde gorüldüğü gibi Ses Kısma + Ana Ekran + Güç(Kilit) butonlarına aynı anda basarak telefonu açınız.

Bir süre sonra telefonda ünlem işareti olan bir levha görünür. Bu ekrandan sonra
Ses Açma tuşu; telefonu Dowload moda alır.
Ses Kısma tuşu; Telefonu tekrar başlatır.



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1448788165_galaxy-j2.jpg

Galaxy J2 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Günümüzde akıllı telefonların en çok kullanılan özelliklerinden biriside ekran görüntüsü almaktır. internet te dolaşırken,oyun oynarken yada bir resimde düzenleme yaptıktan sonra ekran görüntüsü alırız ve bu ekran görüntüsünü sosyal medyada paylaşabiliriz. Artık akıllı telefonlarda ekran görüntüsü almak için uygulama yüklenmesine gerek kalmamıştır çünkü telefonun 2 ile bu işlemi çok basit şekilde yapabiliyoruz.

Galaxy J2 de ekran görüntüsü almak için;
Resimde görüldüğü gibi Ana Ekran ve Güç (Kilit) butonlarına aynı anda basarak 1-2 saniye bekleyin ekran görüntüsü alıonacaktır. Ekran görüntüsü alındığı anda telefonda fotoğraf makinası sesi duyarsınız. Alınan ekran görüntüsü galerideki Screenshots bölümüne kaydedilir.



1448789437_samsung-galaxy-j2-ekran-goruntusu-alma.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst