gittigidiyor

Galaxy Note 5 Güncelleme Aldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung, Phablet modeli Galaxy Note 5 için küçük çaplı ama etkili bir güncelleme yayınladı. Galaxy Note 5 için yayınlanan güncellemenin içeriği


galaxy-note-5.jpg
Galaxy Note 5 modeli ile geçtiğimiz aylarda Phablet segmentineki yerini güçlendiren Samsung, çiçeği burnunda yeni telefonu için güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile gelen ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak Samsung modelleri arasında bulunan Galaxy Note 5, bugün küçük çaplı bir güncelleme aldı.
Note 5 güncellemesi ne getiriyor?

Android 6.0 Marshmallow öncesi yayınlanan bu güncelleme OTA üzerindenAvrupa kullanıcılarına sunuluyor. 144 MB büyüklüğündeki güncelleme ile küçük çaplı sorunların giderilmesinin yanında batarya bölümünde optimizasyon ve çağrı stabilitesinde artış sağlanıyor. Galaxy Note 5güncellemesinden sonra pil ömrünün gözle görünür şekilde arttığı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.
galaxy-note-5-1445500747.jpg

Samsung Galaxy Note 5 sahipleri; Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek yeni güncellemeyi yükleyebilir. Eğer güncelleme görünmüyorsa bir kaç gün sonra tekrar denemenizde fayda var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst