gittigidiyor

Galaxy Note 5 : Uzun Kullanım Testi

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 5 inceleme videomuzdan sonra uzun kullanım testi videosuyla karşınızdayız. İşte uzun kullanım sonrası Galaxy Note 5 için görüşlerimiz.

galaxy-note-5-ukt.jpg
Samsung'un 13 Ağustos'ta tanıttığı Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri, hızlı bir şekilde ülkemize geldi ve satışa sunulmuştu.
Biz de 16 Ağustos itibariyle Türkiye'de ilk olarak Galaxy Note 5'i satın alıp kutu açılış videosu ve inceleme videosunu takipçilerimizle paylaşmıştık.
O videolarımız izlemediyseniz kaçırmayın ve aşağıdaki bağlantılara tıklayın!
:: Samsung Galaxy Note 5 detaylı inceleme videosu

:: Samsung Galaxy Note 5 kutusundan çıkıyor...

Neden Uzun Kullanım Testi (UKT) yapıyoruz?

Bir telefon ilk çıktığında sorunsuz gibi gözükse de, 2 - 3 aylık bir kullanımın ardından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor.
:: Diğer tüm UKT (Uzun Kullanım Testi) videolarımızı görüntülemek için buraya tıklayınız...

Örnek vermek gerekirse belli bir kullanım süresi sonunda arayüzdebaşlayan kasmalar, kasada olan deformeler, ortaya çıkan çeşitli hatalar ve bize sunduğu genel deneyim, bu video serimizin temel odak noktası.
Galaxy Note 5

Dilerseniz Galaxy Note 5 uzun kullanım testi videomuzla başbaşa bırakalım. Videonun altında, Galaxy Note 5 teknik özellikleri yer alıyor. Yazılı olarak özellikleri hatırlamak isteyenler için ekledik.
İyi seyirler...
Youtube Kanalımıza Abone Olun



Galaxy Note 5, Samsung'un Galaxy S6 ile başladığı yeni tasarım çizgisinden ilham alıyor ve aynı çizgiyi Note serisine getiriyor.
Genel anlamda Galaxy Note 4'ün, Galaxy S6 yenilikleriyle harmanlandığıGalaxy Note 5, Note ailesi için özellikle tasarım açısından yeni bir heyecan.
Galaxy Note 5 tasarım özellikleri

7.6 mm kalınlığında olan Galaxy Note 5, 171 gram ağırlığında. Ön ve arka tarafında Gorilla Glass 4 cam kullanan cihaz, S6'daki gibi yüzde 50 daha güçlendirilmiş alüminyum kasa ve çerçeve ile geliyor.
Galaxy Note 5 ekran özellikleri

Galaxy Note 5, Note 4'e göre sayısal olarak benzer ekran özelliklerine sahip. Yine 5.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran ile gelen cihaz, 2K çözünürlüğünde yani 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde. Ürünün PPI değeri ise 518
Galaxy Note 5 donanım özellikleri

Galaxy S6 ve S6 Edge'deki Exynos 7420 işlemcisini birebir Galaxy Note 5ve S6 Edge Plus modellerinde değerlendiren Samsung, RAM'i 4 GB seviyesine çıkartıyor. Esas deneyimi artıran nokta burada.
Yine Mali-T760 MP8 grafik birimi, 2.1 GHz hızında çalışan 4 adet ARM Cortex A57 çekirdeği ve 1.5 GHz hızında çalışan 4 adet ARM Cortex A53 çekirdeğinin toplamından oluşan 4 çekirdekli Exynos 7420 işlemcisi kullanılıyor.
32 ve 64 GB dahili depolama kapasitesi olan üründe, microSD kart desteği bulunmuyor.
Galaxy Note 5 kamera özellikleri

Galaxy S6 ile beraber gelişen kamera özellikleri, Galaxy Note ailesine de Note 5 ile gelmiş durumda. Yine 16 Megapiksel çözünürlüğünde OISdestekli ana kamera, f 1.9 diyaframla başarılı işler çıkartıyor.
Fotoğraf ve video kalitesi olarak S6, S6 Edge ve S6 Edge Plus ile aynı seviyede olan Note 5, önceki Note 4 modelinin de biraz ilerisinde.
Ön kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst