gittigidiyor

Galaxy Note 7, Galaxy S7'yi İkiye Katladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Galaxy Note 7'nin ön sipariş rakamları geldi. İlk gelen rakamlar Samsung'un yüzünü güldürecek cinsten. Galaxy Note 7 kaç adet ön sipariş aldı?


note-7.jpg
Samsung’un 2 Ağustos’ta resmen duyurduğu amiral gemisi akıllı telefonGalaxy Note 7 birçok ülkede ön sipariş almaya başladı. 19 Ağustos’da Amerika, Güney Kore ve birkaç özel pazarda satışa çıkacak Galaxy Note 7’nin yaygın şekilde satışına ise ağustos sonunda başlanacak.






Galaxy Note 7’nin dünya genelinde kaç adet ön sipariş aldığını şu an için belirlemek güç, ancak Güney Kore’den gelen ilk bilgiler Galaxy Note 7’nin ön sipariş rekoru kırdığını gösteriyor.
galaxy-note-7.jpg

Galaxy Note 7 bir haftalık süreçte 200 binden fazla ön sipariş alarak ülkede rekor kırdı. Samsung, anavatanında Galaxy S7’ye göre iki kat daha fazla ön sipariş alan Galaxy Note 7 için 2.800 deneyim merkezi oluşturmuş durumda.
Galaxy Note 7’nin yanında sunulan hediyeler

Kullanıcıların Güney Kore’de Galaxy Note 7 ön siparişi vermek için önemli promosyonların uygulandığını görüyoruz. Birçok ülkede telefonun yanında yeni Gear VR sanal gerçeklik başlığını hedye eden Samsung anavatanında ise telefonun yanında ülkedeki fiyatı 177 dolar olan Gear Fit 2 akıllı bilekliği hediye ediyor.
Şirket ayrıca olası ekran kırılmalarında maliyetin yarısını da karşılayacağını açıklarken, kullanıcıların Samsung Pay mobil ödeme sisteminde harcama gerçekleştirmeleri için de 100.000 won (yaklaşık 87 dolar) hediye kartı sunuyor.
Kavisli ekran yapısı, HDR destekli ekran ve kamera, güçlü donanım, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, artırılmış kalem fonksiyonları ve iris tarayıcısıGalaxy Note 7’de öne çıkan özellikler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst