gittigidiyor

Galaxy Note 7'nin Duvar Kağıtları Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tanıtımına sayılı günler kalan Galaxy Note 7'nin bu defa duvar kağıtları yayınlandı. Galaxy Note 7'ye ait duvar kağıtlarını indirip Android cihazınıza kurabilirsiniz.


galaxy_note_7_official_render_leak-1469295092.png


Samsung’un 2 Ağustos’ta tüketicilerin beğenisine sunacağı Galaxy Note 7’nin resmi duvar kağıtları yayınlandı.








Bugüne dek teknik özellikleri defalarca kriter testinde beliren, basın görüntüleri ise bir süredir internet ortamına sızdırılan yeni nesil Note serisi telefona ait dokuz adet duvar kağıdı şu an indirilebilir durumda.
galaxy-note-7-1469294934.jpg

5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın renk doygunluğunu yansıtacak şekilde hazırlanan duvar kağıtları sade bir görünüm sunuyor. Samsung'un ayrıca telefon için S-Pen kalem ile 7 rakamına vurgu yapan duvar kağıtları oluşturduğunu görüyoruz.
Galaxy Note 7 resmi duvar kağıtlarını buradan indirebilirsiniz.
galaxy-note-7-1469294972.jpg

Mayıs ayında yazılım oluşturma süreci başlayan Galaxy Note 7’ye Samsung’un Grace UX adlı yeni nesil kullanıcı arayüzü eşlik edecek. Yeni arayüzde özellikle bildirim çubuğu ve Ayarlar menüsünde radikal değişiklikler göze çarpıyor.
Galaxy Note 7’nin ön çıkan özellikleri ise; Snapdragon 821, Exynos 8893,4GB/6GB RAM, microSD kart desteği, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, iris tarayıcısı, parmak izi tarayıcısı, 3.500 mAh kapasiteli pil, 12 megapikselarka kamera ve 5 megapiksel ön kamera şeklinde.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1468437805_samsung-galaxy-note-6-note-7.jpg

Galaxy Note 7 Orjinal Zil Sesleri-Mesaj Sesleri-Uyarı Sesleri Mp3/Ogg Formatında indir
Teknoloji devi olan firmalardan biri olan Samsung, her geçen gün yeni projeleri ile adeta teknolojiye tek başına yön verebilecek düzeyde üst düzey firmalardan biri haline geldi. Güney Kore merkezli olan Samsung, amiral gemi olarak çıkardığı Galaxy Note 7 isimli telefonunu üstün meziyetler ile donatarak teknoloji severlerin büyük ilgisini çekmeyi başardı. Her geçen gün daha büyük projeler ile teknoloji severlerin gönlünü kazanan Samsung, sadece teknik donanım olarak değil, aynı zamanda kullanıcıların hoşuna gidecek olan basit detaylarla da uzun süre ilgileniyor.

Diğer telefonlara göre daha değişik zil sesleri ile karşımıza çıkan telefon, kullanıcıların büyük ilgisini gördü. Samsung Galaxy Note 7 orjinal zil sesleri türlerinin diğer telefonlara göre çok daha fazla çeşitlilikte ve farklı zevklere hitap edebilecek düzeyde oluşu, hemen herkesin bu melodileri beğenmesine neden oldu. Oldukça başarılı bir işe imza atan Samsung yetkilileri Galaxy Note 7 zil seslerikonusunda uzun süren çalışmalar yaptıklarını ve insanların hoşuna gidecek tarz müzikleri bularak buna göre türleri belirlediklerini bildirdi.

Ürün piyasaya çıkmadan öncesinde bile Samsung firmasının ön sipariş konusunda binlerce talebi karşılamakta güçlük çektiğini söylemişti. Teknoloji piyasasında oldukça sağlam adımlarla ilerlemekte olan Samsung, özellikle de akıllı telefon piyasasında daha etkili işlere imza atacak gibi görünüyor. Her detayı düşünerek adım atan Samsung yetkililerinin zil sesleri konusundaki duyarlılığı, teknoloji severlerin hoşuna giden bir uygulama oldu…

Arkadaşlar Note 7 Telefon daha piyasaya çıkmadı. Şuan ekteki dosyalar Note 5 in dosyalarıdır. Note 7 piyasaya çıkınca Zil seslerini ekleyeceğim.




eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1468439965_samsung-galaxy-note-6-note-7.jpg

Galaxy Note 7 Oyunları Apk indir
Dünya’nın en büyük teknoloji devi firmalardan biri olan Samsung’un amiral gemisi olan Samsung Galaxy Note 7, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşarak akıllı telefon piyasasındaki iddialı duruşunu devam ettiriyor. Rakiplerine bu eşsiz ürün ile fark atmayı başaran Samsung yetkilileri, satışlardan duydukları memnuniyeti ifade etmekten de geri durmadı. Her geçen gün daha değişik ürünle karşımıza çıkmakta olan Samsung, bu kez çok daha ileri düzey bir ürün çıkararak herkesin gönlünde taht kurmayı başardı.

Galaxy Note 7 oyunları incelendiği zaman, akıllı telefonun Android işletim sistemine bağlı olması nedeniyle Google Store’dan dilediğiniz oyunların hepsini oynamanıza imkan verdiğini görebilirsiniz. Ancak bazı oyunlar var ki, sanki Galaxy Note 7’de oynamak üzere üretilmiş. Galaxy Note 7 oyunları irdelendiğinde büyük ekranlı telefon olması nedeniyle birçok oyun için farklı bir keyif verdiğini söyleyebiliriz. Son zamanlarda en çok oynanan oyunlar arasında Candy Crush dikkatleri çekiyor. Büyük ekrana sahip olduğu içinNote 7’de ayrı bir tat veren Candy Crush, o yüzden Note 5’de oynamaya ideal oyunlar arasında yer alıyor diyebiliriz. Subway Surfers,Farmer Sim 2015, Okey, Benim Konuşan Tom, Agar.io, Temple Run ve Dr. Driving’de yine en çok tercih edilen oyunlar arasında yer alıyor. Bir de son zamanlarda Kingdom Rush isimli Armor Games yapımı oyunun rağbet gördüğü görülüyor.




eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst