gittigidiyor

Galaxy Note 8'den yeni görüntüler!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-note-8.jpg


Galaxy Note 8 hakkında her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Gelen detaylara göre amiral gemisinin yeni tarama görüntüleri ortaya çıktı.
Galaxy Note 8 tasarımı netleşmeye devam ediyor!

Eylül ayından Berlin'de düzenlenecek IFA 2017 fuarında boy gösterecek olan Note 8 oldukça iddialı özellikler ile geliyor.Bugün yapılan sızıntı ile birlikte Note 8'e ait olan kılıflar ortaya çıktı. Böylelikle yeni telefonunun tasarımı hakkında bilgilerin de yavaş yavaş şekillendiğini görmekteyiz.


galaxy-note-8-sdn-1.jpg
Bizleri çift arka kamera ile karşılayacak olan Samsung, her yönüyle kullanıcılara kaliteli bir deneyim vaat ediyor. İlk olarak Galaxy S8 ile kullanıcıların karşısına Infinity Display'le çıkan Samsung yeni Note 8'de bu ekranı kullanmayı düşünmüyor.Ayrıca sızdırılan görsellerde gördüğümüz gibi yeni telefonda home tuşunun yeniden yer almadığını ve parmak izi okuyucusunun telefonun arkasında bulunduğunu görmekteyiz.


galaxy-note-8-sdn-3.jpg
Parmak izi sensörünün beklenenin aksine cihazın ekranına entegre olmayacağı düşünülüyor. Naver'ın yayınladığı bir rapora göre, ekrana entegre parmak izi tarayıcıları konusunda hala teknik olarak çeşitli kısıtlamalar var. Bu yüzden Samsung'un tarayıcıyı Galaxy S8 gibi cihazın arkasına koyma ihtimali daha yüksek. Note FE diğer ülkelerde satışa çıkacak mı?Galaxy Note FE diğer ülkelerin pazarına sunulmaya hazırlanıyor. Tüm dünyaya yayılma planında olan...


USB Type C ve 3.5 mm'lik jak girişine sahip olan yeni amiral gemisi oldukça iddialı geliyor. Henüz cihaz hakkında pek bir detaya sahip değiliz.


galaxy-note-8-sdn-2.jpg
Ancak son yayınlanan raporlar Note 8'in Snapdragon 836 ile geleceğini belirtiyor. ABD modelinde bu yonga setinin kullanılması beklenirken Avrupa pazarında Samsung'un Exynos 8895 işlemcisi kullanılacağı ve 6 GB'lık bir belleğe sahip olacağı düşüncesi son zamanlarda oldukça fazla konuşulmakta.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst