gittigidiyor

Galaxy Note7'nin Y-OCTA ekranı Galaxy S8'de kullanılabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-note7nin-y-octa-ekrani-galaxy-s8de-qsy5.jpg

Samsung, son ayında yer aldığımız 2016 senesinde pazara bir çok akıllı telefon sunarken, özellikleGalaxy S8 ve Galaxy S8 edge firmanın en büyük itici gücü olan modeller oldu. Galaxy Note7 adındaki bir modelini de Ağustos ayında sunan firma, bu cihazının batarya problemleri ile sarsılmış ve piyasadan toplatılan, satışı ve üretimi durdurulan akıllı telefon firmaya oldukça büyük zarar vermişti.
galaxy-note7jpeg1481538907.jpeg
Samsung, 2017'de sunacağı modellerle zararı azaltma peşinde ve en önemli model de Galaxy S8 adındaki amiral gemisi cihaz olacak. Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelirken, şimdi de ekranı için önemli detaylar ortaya çıktı.Samsung, Galaxy Note7 edge modelinde Y-OCTA adındaki teknolojiyi ilk kez kullanmıştı. Bu teknoloji ne yazık ki Galaxy Note7'nin iptal edilmesi ile pazarda yer alamadı. Ancak Galaxy S8 ile tekrar oyuna dahil olabilir
Galaxy S8 büyük ihtimalle iki farklı versiyon olarak gelecek. Gelecek sene Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması beklenen cihaz üst düzey donanım özellikleri ile sunulacak.Endüstri içerisinde gelen bilgiler Y-OCTA'nın yeni üretim teknolojisi sunduğunu ve bu sayede de Samsung'un ekran üretim maliyetlerini düşüreceği yönünde. Ayrıca Synaptics, 1mm cam altında bile çalışabilen yeni optik parmak izi tarayıcısını duyurdu ve bu sensörün de Galaxy S8 de kullanılabileceği ifade ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst