gittigidiyor

Galaxy S5 New Edition Tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung, Brezilya'da Galaxy S5 New Edition modelini satışa sundu. Galaxy S5 New Edition modelinde işlemci tarafında değişikliğe gidildi. İşte detaylar.


galaxy-s5-new-edition.jpg
Samsung, Şubat 2014 yılında satışa sunduğu Galaxy S5 modelini sürpriz bir şekilde yeniledi. Brezilya’da ortaya çıkan Galaxy S5 New Editionmodelinde Samsung bir takım revizyonlara gidiyor. Mevcutta bulunan Galaxy S5 modelleri bildiğiniz gibi gücünü Snapdragon yonga setinden alıyor. Galaxy S6’dan sonra ürettiği telefonlarda Snapdragon yonga setinden vazgeçen Samsung, Galaxy S5 New Edition modelinde Exynos yonga setine yer veriyor.
Galaxy S5 New Edition özellikleri!

Snapdragon’dan tamamen vazgeçmeye çalıştığının sinyallerini veren Samsung, Galaxy S5 New Edition modelinde 1.6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7580yonga setine yer veriyor. Android 5.1 Lollipopgüncellemesi ile gelen Galaxy S5 New Edition, 5.1 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana, 2 GB RAM’e, 16 GBdahili depolamaya, 4K video kaydı yapabilen 16 Megapiksel çözünürlüğünde ana ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip. 2.800 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Galaxy S5 New Edition, Bakır Altın, Kömür Siyahı ve Titanyum Grisiolmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip.
galaxy-s5-new-edition-1444654149.jpg

Galaxy S5 New Edition şimdilik sadece Brezilya kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumda. Bakalım Galaxy S5 New Edition Türkiye'de de satışa sunulacak mı?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst