gittigidiyor

Galaxy S6 Canlı Duvar Kağıtları (Netteki En iyi Arşiv)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1423688846_galaxy-s6-canli-duvar-kagitlari.jpg

Galaxy S6 Canlı Duvar Kağıtları
Son yıllarda elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonların birçok özelliği günlük hayatımızı kolaylaştırıyor olmasının dışında kişiselleştirme imkânı sunması da cazibesini arttırmaktadır. Duvar kâğıtları seçmek zevklerimiz ve isteklerimiz doğrultusunda olsa da seçim yapmak o kadar da kolay değildir maalesef. Hem kişiliğinizi yansıtıp hem de görsel olarak yorucu olmayan, hoş bir görüntü bulmak baş ağrısı sebebidir.

Son yıllarda birçok duvar kâğıdı mevcut olmasıyla işimizin kolaylaşacağını düşünürken aslında daha da aklımız karışmıştır. İşte bu yüzden sürekli değiştirerek ya da aradığımız gibisini bulduktan sonra uzun süre kullanacağımız duvar kâğıtları her telefonun sunduğu hizmetler arasına girmiştir. Bu alanda başarılı olarak sayabileceğimiz galaxy s6 da oldukça başarılı duvar kâğıtları çıkarmıştır.

Canlı duvar kâğıtları hem eğlenceli hem her zevke uygun olup kişilere alternatif üreterek telefona ayrı bir hava katmaktadır. Günümüz teknolojisinde 3D olarak da birçok duvar kâğıdı bulunmasıyla artık bu iş daha keyifli hale gelmektedir. Her konsepte ayrı duvar kâğıdı çıkartıp, her mevsime özel ve hatta her ay ayrı bir güncellemeyle daha farklı ve yeni duvar kâğıtlarıyla istenileni kolay elde ettirmektedir.

Telefonlarımızın dışı kadar içinin de çok önemli olmasıyla birlikte ne seçileceği gibi yeni bir sorun çıkmıştır. Bu sorunu her zevke ve her konsepte uygun sürekli yenilenerek herkese hitap etmeyi başarmış bulunmaktalar. Bir göz atmanız tavsiye edilir.

Galaxy S6 Canlı Duvar Kağıtları


Galaxy S6 Elektrik ekran duvar kağıdı



[4,75 Mb]
Elektrik-ekran-duvar-kagidi.apk





Galaxy S6 The Smurfs 2 3D Live Wallpaper




[22,64 Mb]
The-Smurfs-2-3D-Live-Wallpaper.apk





Galaxy S6 Çağlayan Canlı Duvar Kağıdı

1411794814_caglayan-canli-duvar-kagitlari-1.jpg
1411794835_caglayan-canli-duvar-kagitlari-2.jpg


[9,3 Mb]
Caglayan-Canli-Duvar-Kagitlari.apk





Galaxy S6 Çiçekler Canlı Duvar Kağıdı



[1,96 Mb]
Cicekler-Canli-Duvar-Kagidi.apk





Galaxy S6 Akvaryum canlı duvar kağıdı



[10,88 Mb]
Akvaryum-canli-duvar-kagidi.apk





Galaxy S6 Bahar çiçekleri Canlı Duvar kağıdı



[1,99 Mb]
Bahar-cicekleri-Canli-Duvar.apk





Galaxy S6 Amazing Spider-Man 2 Live WP



[47,08 Mb]
Amazing-Spider-Man-2-Live-WP.apk





Galaxy S6 Earth HD Free Edition



[5,47 Mb]
Earth-HD-Free-Edition.apk





Galaxy S6 Kar yağışı Canlı Duvar Kağıdı



[5,36 Mb]
Kar-yagisi-Canli-Duvar-Kagidi.apk





Galaxy S6 Kelebek Canlı Duvar Kağıdı

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst