gittigidiyor

Galaxy S6 Edge Plus Güncellendi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinden Galaxy S6 Edge Plus güncelleme aldı. Geçtiğimiz hafta Note 5 için güncelleme yayınlayan Samsung, Galaxy S6 Edge Plus’ı da es geçmedi.


galaxys6edge.jpg
Samsung geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu Galaxy Note 5 veGalaxy S6 Edge Plus’ı güncelledi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde Galaxy Note 5 güncellemesi ile ilgili detayları sizlerle paylaşmıştık. Samsunggüncellemeyi bölgesel olarak dağıttığı için, bazı Galaxy Note 5 modellerine güncellemenin bugün geldiğini de dip not olarak belirtelim.
Samsung, Galaxy Note 5 için yayınladığı güncellemenin bir benzerini deGalaxy S6 Edge Plus için yayınladı.
Güncellemeyle S6 Edge Plus'ın performansı arttı!

Genel olarak birkaç ufak yazılımsal hatayı gideren güncelleme, telefonunpil performansını da arttırıyor. Genel itibariyle performans odaklı olan bu138.14 MBboyutundaki güncellemeyi telefonunuzun yazılım güncellemeekranından yükleyebilirsiniz.
galaxy-edge-plus.png

Telefonunuzu güncelledikten sonra, eski yazılımınıza geri dönemeyeceğinizi yani telefonunuzu “downgrade” edemeyeceğinizi de hatırlatalım.
Samsung güncellemeleri aşamalı olarak yayınladığı için, güncelleme telefonunuza biraz gecikmeli olarak gelebilir. Firma şuan güncellemeninAvrupa ve Hindistan’da yayınlandığını açıklamış durumda. Zira bazı bölgelerde güncellemenin yaklaşık olarak 1 hafta öncesinden verildiği iddia ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst