gittigidiyor

Galaxy S6 Edge Plus Reset Atma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1439724596_galaxy-s6-edge-plus-duvar-kagitlari.jpg

Galaxy S6 Edge Plus Nasıl Reset Atılır?
Galaxy s6 Edge Plus telefonunuz daha yeni olmasına rağmen bir zaman sonra yüklenen videolardan,uygulamalardan yada yazılım sisteminde yapılan değişikliklerden dolayı telefon kasmaya, donmaya başlayabilir. Eğer telefonunuz eskisi gibi hızlı çalışmıyorsa telefonunuzu resetlemek gerekir. Galaxy s6 Edge Plus resetlemek telefona hiçbir zarar vermez ve telefonunuzdan bilgilerin silinmesine yol açmaz.

Galaxy s6 Edge Plus Resetleme;
Ses kısma ve Güç (Kilit) butonlarına aynı anda 6-7 saniye basarsak telefon kapanıp tekrar açılacak ve resetlenmiş olacaktır.



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1439724596_galaxy-s6-edge-plus-duvar-kagitlari.jpg

Galaxy S6 Edge Plus Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Galaxy s6 Edge Plus telefonlarda ekran görüntüsü alarak çok önemli bilgilerinizi sonradan okumak, değerlendirmek veya paylaşmak için kullanabilirsiniz. Galaxy s6 Edge Plus telefonlarda 2 çeşit ekran görüntüsü alma yöntemi vardır. Bu yöntemleri sizlere sırasıyla açıklayayım;

Galaxy s6 Edge Plus Ekran görüntüsü alma 1. Yöntem
Ekran görüntüsü almak için Ana Ekran ve Açma-Kapama(Kilit) butonlarına aynı anda basarak 1-3 saniye bekleyin ekran görüntüsü alınmış olacaktır.

Galaxy s6 Edge Plus Ekran görüntüsü alma 2. Yöntem
Bu yöntemi uygulamak için telefonun hareket özelliğini açmanız gerekmektedir.Hareket özelliğini açmak için Ayarlar-Hareketler ve işaretler-Ekranı yakalamak için elinizin kenarı ayarını AÇIK yapın. Galaxy S3,Galaxy S4,Galaxy S5,Galaxy S6,Note 3,Note 4 ve Note 5 tede bulunan El ile Kaydırma bu yöntemi ile ekran görüntüsü alabiliriz. TouchWiz (El hareketleri) ayarını açtıktan sonra aktif duruma gelir. Ekran görüntüsü almak için elinizi, ekrana dokunmadan ekranın bir tarafından diğer tarafına doğru hareket ettirdiğinizde ekran görüntüsünü elde etmiş olacaksınız.



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1439724596_galaxy-s6-edge-plus-duvar-kagitlari.jpg

Galaxy S6 Edge Plus Format Atma/Sıfırlama/Reset
Galaxy s 6 Edge Plus telefonuzda yazılımsal hatalar meydana gelirse yada herhangi bir sebepten dolayı telefon kasıyor yada donuyorsa telefonu bir servise götürmeden önce mutlaka formatlamanın öneririm. Telefonu formatlamak demek telefonu fabrika ayarlarına çevirmekle aynı şeydir.

Telefonunuzu formatlamadan yada fabrika ayarlarına döndürmeden önce yapmanız gerekenler;

1- Telefonunuzun şarz seviyesini mutlaka % 30 seviyesine getirin.
2-Telefon rehberini mutlaka yedekleyin.
3- Telefonunuzdaki önemli bilgileri (video, resim, MP3) yedekleyin.

Samsung Galaxy s6 Edge Plus Format Atma
Menüden Ayarlar>Yedekle ve sıfırla> Cihazı sıfırla>Tümünü sil adımlarını takıp ederek formatlama / Fabrika ayarlarına alma işlemini başlatmış oluruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1439724596_galaxy-s6-edge-plus-duvar-kagitlari.jpg

Galaxy S6 Edge Plus Download Moda Alma Detaylı Anlatım
Galaxy S6 Edge + telefonunuza odin uygulaması ile yazılım yükleyebilmeiz için yada telefonunuzun android yazılımına farklı bir modifiyeli rom yüklemek istediğinizde ilk yapmanız gereken telefonunuzu Download moda almanız gerekmektedir. Download moda almak çok kolaydır.Galaxy S6 Edge + telefonu download moda almak için resimdede görüldüğü gibi;



Galaxy S6 Edge Plus Download moda almak için;

Telefonu kapattıktan sonra resimde gorüldüğü gibi Ses Kısma + Ana Ekran + Güç(Kilit) butonlarına aynı anda basarak telefonu açınız.

1450025006_downloadmode2.jpg


Bir süre sonra telefonda ünlem işareti olan bir levha görünür. Bu ekrandan sonra
Ses Açma tuşu; telefonu Dowload moda alır.
Ses Kısma tuşu; Telefonu tekrar başlatır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst