gittigidiyor

Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Alma

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1455042435_galaxy-s7.jpg

Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Alma
Samsung yeni çıkardığı Galaxy S7 ile beklentilerin üzerinde bir beğeni topladı. Ancak S7 modeli de yeni çıkan modelin birçok özelliğini barındırarak kullanıcıların çok beğendiği bir model olmayı sürdürüyor. Galaxy S7 kullanıcıları aldıkları yeni ürünü keşfederken haliyle bazı konuların nasıl yapıldığını merak edebilmektedir.

Bunlardan biri de ekran görüntüsü almadır. Ekran görüntüsü almayı hepimiz bilgisayar klavyesinden aşina olmuşuzdur. Printscreen tuşuna bir defa basarak anlık görüntü almak mümkün olmaktadır. Onu da Paint programında ‘Yapıştır’a tıklayarak halledebiliyorduk. Haliyle akıllı telefonlarda böyle bir şey mümkün değildir. Ancak Samsung Galaxy S7 için ekran görüntüsü almak zor bir şey değildir. Printscreen dediğimiz ekran görüntüsü almanın iki ayrı yöntemi vardır ve her iki yöntemi uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz.

Bir bakıma tıpkı facebook’ta profil resminizi onaylamanız gibidir. Daha sonra bildirim çubuğuna bakınız. Orada resmin görüntüsü haberi yer alacaktır. Diğer yöntem ise şöyledir: Palm motion denilen avuç içi hareket fonksiyonunu etkinleştirin. Ayarlar, Cihazım, Hareketler, İşaretler yolunu takip edebilirsiniz. Elinizi ekranın yanında çerçeve istediğiniz şekilde tutarak printscreen yapabilirsiniz. Avucunuz sağ taraftan sola doğru kaydırarak bu işlemi yapabilirsiniz.

1.Yöntem Ana Sayfa+Kilit Tuşu Kombinasyonu

Bu yöntem en kolay ve de pratik yöntemdir.Tek yapmanız gereken yalnızca ekran görüntüsünü çekmek arzuladığınız bölümdeyken cihazınızın Ana Sayfa ve Kilit Düğmesine beraber basmak.Ortalama 3 saniye sonra ekran görüntüsünün kaydedildiğini görebilirsiniz.



2.Yöntem El Hareketiniz vasıtasıyla Ekran Görüntüsü Alın!

Samsung Galaxy S4 üstünde bulunan sensörler sayesinde pek çok işlemi basitce yapıyoruz.Bunlardan 1 taneside ekran görüntüsü alma işlemi.İlk olarak Ayarlar>Cihazım>Hareketler ve İşaretler bölümüne geliyoruz.



Sonuç olarak "Avuç içi hareketi" seçeneğini aktif konuma getiriyoruz.Sonrasında ekran resmini almak istediğimiz yerde elinizi alt tarafta gösterdiğimiz poziyonda tutarak soldan sağa veya tam da tersine sağdan sola uygun kaydırararak ekran resmini yakalayabilirsiniz.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1455042435_galaxy-s7.jpg

Galaxy S7 Canlı Duvar Kağıtları
Teknoloji geliştikçe insanlar daha iyi şeylere merak ediyorlar. Nereden baksak 10 yıl önce poli ve mono telefonlar tekel konumundaydı. Zira şu an bulunan akıllı telefonlar yoktu. Artık akıllı telefonların gelişimiyle insanlar çeşit çeşit, zevkine göre telefon alabiliyorlar.

Samsung, iPhone, Sony ve diğer markalar gün geçtikçe daha güzel ürün geliştiriyorlar ve kullanıcılarıyla buluşturuyorlar. Telefonlar geliştikçe de daha güzel özellikler ekleniyor ve bu özelliklerle daha güzel şeyler elde edebiliyoruz. Mesela çeşit çeşit duvar kağıtlarıyla insanlar istediği duvar kağıdını koyabiliyorlar. Hatta bunlara bir de canlı duvar kağıtları da eklendi. Evet, sizlere Galaxy S7'ün canlı duvar kağıtlarından bahsedeceğiz.
Bildiğiniz gibi Samsung'un amiral gemisi Galaxy, S7 ile birlikte birçok model sundu kullanıcılarına. Aktive, Play Edition, Zoom, Lte gibi modellerle zevklere hitap eden S7'ün canlı duvar kağıtlarını dilediğiniz modelde kullanabiliyorsunuz. Bu eşsiz teknoloji harikası S7 ile canlı resimlerini indirip zevkine tadabiliyorsunuz. Her çeşit modelde farklı farklı renkte ve farklı farklı oynar resim ve imgeler sunan ürünü kullandığınızda siz de bu görselliğin farkına varacaksanız.

S7 ve Note çeşitleri çıktıktan sonra sürüm özellikleri diğer telefonlarla aynı giden S7'ün canlı duvar kağıtlarının da yeni çıkanlardan farkı yok, bilakis görsel özellikleri fazla olan S7 cihazının canlı duvar kağıtları da buna göre tasarlanıyor ve kullanıcılarına her zevke göre çeşit çeşit temasal duvar kağıtları hazırlanıyor.

En iyi 2016 Galaxy S7 Canlı Duvar Kağıtları​


Galaxy S7 Akvaryum canlı duvar kağıdı Apk indir

Bu uygulama sayesinde balıklar ile dost olacaksınızç Telefonunuzun ekranını tüm görenler şaşıracak. Yanılmadınız, gerçekten akvaryum canlı duvar kağıdı ile sanki denizin içinden bir kesit telefonunuzun arka planında görünecek ve size harika bir deniz altı deneyimi yaşatacak. Bu görüntüye baktıkça huzuru hissedecek ve sakin bir dinliğin kucağına kendinizi bırakacaksınız. Gün içerisinde çok yoğun olduğunuz ve yorulduğunuz bir vakitte denize girdiğiniz hayal edebilirsiniz. Telefonunuzun arka planında hep böyle bir görüntü kalacaktır.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Akvaryum canlı duvar kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Premium HD kağıdı Apk indir

Android işletim sistemi, açık kaynaklı bir yazılım olup, insanların zevkine göre özelleşebilmektedir. Bu özelliği sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilen android, telefon üretici firmaların da bir numaralı tercihi olmaktadır. Android telefonlar için geliştirilen uygulamalar ise, Google Play Market’te sergilenmektedir. Sayısız uygulama arasında bulunan premium HD kağıdı, akıllı telefonunuzun duvar kağıdını dilediğiniz gibi özelleştirmenizi sağlayacaktır. Sizin için seçilen birbirinden güzel duvar kağıdı ile görsel olarak gelişecek olan telefonunuz, sizin için daha eğlenceli hale gelecektir.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Premium HD kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Amazing Spider-Man 2 Canlı Duvar Kağıdı Apk indir

Amazing Spider-Man 2 Live WP, Marvel’in resmi android canlı duvar kağıdı yazılımıdır. Amazing Spider-Man 2 Live WP ile birlikte akıllı telefon ve de tabletlerinizin arka planında canlı spiderman (Örümcek Adam) animasyonlarını çalıştırabilirsiniz.Amazing Spider-Man 2 Live WP ücretsiz versiyonda akıllı telefon ve tabletinizin duvar kağıdı olacak şekilde Spider-man göğsünde bulunan logoyu görürsünüz. Bu örümcek logusu canlıdır ve bataryanınızın durumuna göre renk değiştirerek sinyal sağlıyor. Örneğin bataryanız az kaldığında örümcek adam logosu çok kırmızı sinyal vermeye başlıyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Amazing Spider-Man 2 Canlı Duvar Kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Çiçekler Canlı Duvar Kağıdı Apk indir

Akıllı telefonlarınızın ekranlarını sizler de çiçekler ile süslemek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden bu uygulamayı tercih edebilirsiniz. Sarı, kırmızı, mavi, mor ve daha fazla renk ile çiçekler telefonlarınızı en iyi şekilde süslemeye devam ediyorlar. Ekranlarınızı daha dinamik bir şekilde koruyan ve görsel olarak bütünlüğü sağlayan canlı duvar kağıtlarını sizler de ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Çiçekler Canlı Duvar Kağıdı Apk indir




Galaxy S7 G3 Canlı Duvar Kağıdı Apk indir

Telefon duvar kağıtları en az telefonun kendisi kadar önemlidir. Telefona baktığınızda mutluluk verecek duvar kağıtlarını seçerek siz de telefonunuza bir iyilik yapabilirsiniz. Telefondaki duvar kağıtları bazen kullanıcılara yeterli gelmemektedir. Uygulama marketinden telefon markanızı yazarak indireceğiniz duvar kağıtları ile yelpazenizi geniş tutabilirsiniz. G3 canlı duvar kağıdı bu uygulamalardan bir tanesidir. Android telefonlarda rahatlıkla bulunabilen uygulama ile telefonunuzu renklendirebilirsiniz. Duvar kağıtların özgürleşen ve yeniliği getiren uygulama ile sizler de istediğiniz duvar kağıdını seçme özgürlüğünüzü elde edebilirsiniz.

1405524295_g3-canli-duvar-kagidi-1.jpg
1405524337_g3-canli-duvar-kagidi-2.jpg



eset_antivirus.png
[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 G3 Canlı Duvar Kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Bahar çiçekleri Canlı Duvar Kağıdı Apk indir

Akıllı telefon kullanıcısı iseniz eğer sizler de canlı duvar kağıtlarını tercih edebilir ve telefonunuzda görsel bütünlüğü en iyi şekilde sağlayabilirsiniz. Bahar çiçekleri canlı duvar uygulamasında yalnızca bahar çiçekleri bulunmuyor, bunun yanı sıra hoşunuza gidebilecek çok sayıda çiçek türü de telefonlarınıza indiriliyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Bahar çiçekleri Canlı Duvar Kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Elektrik ekran duvar kağıdı Apk indir

Telefonların farklı ve şık görünmelerini sağlayan özelliklerden bir tanesi de canlı duvar kâğıtlarıdır. Bu duvar kâğıtlarında bir tanesi olan Elektrik ekran duvar kağıdı sizlere HD kalitede sunuluyor. Telefonunuzun masaüstünde sürekli olarak rengârenk yıldırımların çakmasını istiyorsanız sizde bu canlı duvar kâğıdını kullanabilirsiniz. Duvar kâğıdının isterseniz sesini de açabilir ve yıldırımların sesini duyabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Elektrik ekran duvar kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Galaxy S3/S5 canlı duvar Apk indir

Samsung S3 ve S4 modellerinde bulunan uçan tomurcuklu duvar kâğıtları, Samsung’un ve Samsung müşterilerinin favori canlı duvar kâğıtları arasında yer alıyor. Peki, bu duvar kâğıtlarına bir de su damlası efektinin eklenmesine ne dersiniz? Galaxy S3/S4 canlı duvar uygulaması ile sizde bu özelliğe kavuşacaksınız. Canlı duvar kâğıdını aktif edebilmeniz için Ana sayfa > Menü > Duvar kâğıdı > Canlı duvar kâğıdı kısmına giriş yapmalısınız. Daha sonrasında ise buradan duvar kâğıdınızı seçerek aktif yapabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
[attachment=4808]




Galaxy S7 canlı duvar kağıdı apk indir

Samsung markasının son dönemlerde yakaladığı çıkış ile birlikte telefon konusunda birçok kişi bu markayı tercih ediyor ve özelikle S serisi çok fazla popüler oldu diyebiliriz. Bu serinin en özel telefonlarından bir tanesi olan S5 şimdilerde piyasada yerini alıyor ve 2200 lira gibi bir fiyatla aslında çok uçuk bir rakamı da bizlere sunuyor. Verilen parayı hak ediyor mu sorusunu cevaplamak için yetkili merci değiliz ancak Samsung’un ne karda kaliteli işler yaptığını biliyoruz ve en azından pişman olmayacağınızı söyleyebiliriz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Canlı duvar kağıdı Apk indir




Galaxy S7 Earth HD Free Edition apk indir

Ekran görüntülerinin en çok ön plana çıktığı cihazlardan biriside cep telefonlarıdır. Her geçen gün yeni ekran görüntüleri çıkmakta ve cep telefonu ekranlarını süslemektedir. Bu sıralar kullanıcıları tarafından oldukça iyi yorumlar alan ekran görüntülerinden birisi olan Earth HD Free Edition cep telefonlarına gerçek dünyayı göstermektedir. Ayrıca bu ekran görüntüsünün dünya ve güneş olmak üzere iki farklı teması vardır. Yani bu ekran görüntüsüne sahip olduktan sonra hem dünya hem de güneş hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Galaxy S7 Earth HD Free Edition Apk indir




Galaxy S7 Paris kilit ekranı apk indir

Paris, hepimizin gitmek istediği ve çoğu kişinin aşk denilince aklına gelen ilk şehirdir. Fransa’nın başkenti konumundaki bu büyük ve aşk kokulu şehri artık cep telefonlarınızdan her an görebilir ve her anınızda onu düşünme imkânına sahip olabilirsiniz. Paris kilit ekranı sayesinde Eiffel Kulesi’nden Şanzelize Meydanı’na kadar Paris ile alakalı ne varsa ulaşabilir ve bu güzel şehre cep telefonunuz aracılığı ile farklı bir göz ile bakma olanağını yakalayabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1455042435_galaxy-s7.jpg

Galaxy S7 Temaları Apk indir
Galaxy S7 son dönemlerde ortaya çıkan tonlarca akıllı telefonlar içerisinde son zamanlarda kendini sivriltmiş ve diğer akıllı telefonlar arasından daha fazla ortaya çıkarmış olan akıllı telefon modelidir. İçindeki uygulamaların çeşitliliği ve çokluğu bu telefonu diğerlerinden ayıran en önemli özellik olarak ortaya çıkmaktadır.

Dünya üzerindeki her insan kullandıkları telefonlara tema olarak çeşitli fotoğraflar koymakta veya telefonun kendine has bulunan temalarını kullanmaktadır. Ancak insanlar bu değiştirdikleri temalardan istedikleri verimi alamamaktadırlar. Bunun temel nedeni ise ekrandaki camların ve ışığın özelliklerindendir. Ancak Galaxy S7 in yeni teknolojisi olan ekranı mükemmel görüntüsü ve çözünürlüğü sayesinde ekrandakileri çok daha iyi algılanmasını sağlamaktadır.

Galaxy S7 e her an her saniye istediğiniz her temayı koyabilirsiniz ve istediğiniz ve hayal ettiğiniz yüksek çözünürlükle temalarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Diğer telefonlardan alamayacağınız verimi Galaxy S7 size fazlasıyla verecektir. Daha iyi görüntü kalitesi, daha gerçekçi efektler, daha canlı süper ekranıyla Galaxy S7 size mükemmel görüntüler vaat ediyor. Sizde sevdiklerinizin veya istediğini her fotoyu yüksek verimle telefonunuzda tema olarak kullanmak ve onları her daim canlı ve renkli olarak kaliteli görmek için yapmanız gereken Galaxy S7 sahibi olmak.
Unutmayın ki siz değerlisiniz ve kendinize hak ettiğiniz değeri verin. Sıradan telefonlardan kurtulun ve gerçek akıllı telefon deneyimini yaşama keyfinden kendinizi alıkoymayın. İyi eğlenceler.


Galaxy S7 Temaları


Galaxy S7 ZERO Launcher Apk indir

1414330546_zero-1m-size-best-launcher-1.jpg
1414330563_zero-1m-size-best-launcher-2.jpg

Galaxy S7 ZERO Launcher Apk indir​




Galaxy S7 CM Launcher Apk indir

1419889878_cm-launcher-hizli-guvenli-1.jpg
1419889940_cm-launcher-hizli-guvenli-2.jpg

Galaxy S7 CM Launcher Apk indir​




Galaxy S7 Solo Launcher Apk indir



Galaxy S7 Solo Launcher Apk indir




Galaxy S7 GO Launcher EX Apk indir


Galaxy S7 GO Launcher EX Apk indir​




Galaxy S7 dodol Launcher Apk indir

1405369796_dodol-launcher-1.jpg
1405369733_dodol-launcher-2.jpg

Galaxy S7 dodol Launcher Apk indir​




Galaxy S7 Smart Launcher 2 Apk indir


Galaxy S7 Smart Launcher 2 Apk indir​




Galaxy S7 Nova Launcher Apk indir


Galaxy S7 Nova Launcher Apk indir​




Galaxy S7 Nova Launcher Apk indir


Galaxy S7 Nova Launcher Apk indir​




Galaxy S7 Next Launcher 3D Shell Lite Apk indir


Galaxy S7 Next Launcher 3D Shell Lite Apk indir​




Galaxy S7 Apex Launcher Apk indir



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1455042435_galaxy-s7.jpg

En Güzel 13 Adet Galaxy S7 Duvar Kağıtlarını indir
Günümüzde birçok akıllı telefon var bunlardan genelde çok çeşitli uygulamaları ve duvar kağıtları bulunmaktadır. Galaxy S7 bu akıllı telefonlardan biri olup, birçok özelliği vardır.

Galaxy S7 de bulunan telefonun kendi duvar kağıtlarının olduğu gibi, birde internet sitesinde de telefona indirilebilecek duvar kağıtları bulunmaktadır. Galaxy S7 Duvar kâğıdını telin ekranına istediğiniz görüntüde yapılabilmektedir, normal duvar kâğıdı ve hareketli duvar kâğıdı vardır bunların ikisi de telin özellikleri arasında yer almaktadır.

İster hareketli ister normal duvar kâğıdı telin ekranın da görebilirsiniz, çektiğimiz fotoğrafları da duvar kâğıdı yapabiliriz. Bunu resim i düzgün bir şekilde çektikten sonra telin hafızasına kaydedip daha sonrada ekran duvar kâğıdı yaparız. Burada dikkat edilmesi gereken şeyler vardır bunlar internet ten indirdiğimiz duvar kâğıdı resimleri Galaxy S7 akıllı telefona uygun olmasına ve sitede virüs olmamasına mutlaka dikkat edilmelidir.
Aksi takdirde telefonumuz birçok yönden zarar görebilir. Galaxy S7 akıllı telefonun kendinde zaten bizim için hazırlanmış resim bulunmaktadır telefonun kendi duvar kâğıdı diğer sitedekine göre çok daha nettir. Galaxy S7 yi hiç düşünmeden alabilirsiniz, bu telin her özelliği muhteşem olup duvar kâğıtları yönünden de muhteşem bir telefondur. Size uygun beğendiğiniz resmi rahatça ekranda duvar kağıdı yapabilirsiniz.
















eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi[/h][h=2]İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.[/h]
galaxy-s7-ye-radyo-ozelligi-geldi.jpg
Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst