gittigidiyor

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge alana Gear VR Bedava!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge alana Gear VR Bedava!

Samsung'tan görülmemiş kampanya!


1458376283_gear-vr.jpg

Samsung yeni nesil amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'yi dün itibariyle satışa sundu ve birçok kişi telefonları görmek ya da almak için teknoloji marketlerin yolunu tuttu. Rakibi LG'den daha önce pazara giriş yapanSamsung'un satışları arttırmak için farklı bir yöntem kullandığını görüyoruz.Oculus ile ciddi bir ortaklığa giden Samsung, bu noktada akıllı gözlüğünü çok daha ileri bir seviyeye taşıdı. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge lansmanında bir anda ortaya çıkanMark Zuckerberg aslında Samsung Gear VR'ın da ne noktalara ulaşacağını müjdeliyordu.
1458296794_maxresdefault.jpg
Birkaç gün sürecek bu kampanyanın Vodafonebayilerinde olduğunu belirtelim. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'yiGear VR ile deneyimleme zevkinden kendinizi mahrum bırakmayın...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst