gittigidiyor

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Duvar Kağıtları HD Kalitesinde indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1458933869_galaxy-s7-ve-galaxy-s7-edge-zil-sesleri-mp3-formatinda-indir.jpeg

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Duvar Kağıtları
Samsung dokunmatik akılı telefonları gününüzde en çok kullanılan telefonlar arasında bulunmaktadır. Samsun akılı telefonlarını Samsung Galaxy adı altında çıkarmaktadır. Samsung Galaxy telefonlarının piyasadaki en iyi telefonlarına bakıldığı zaman Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Galaxy S5, Samsung Alpha ve Samsung Galaxy Note 4 telefonları ilk sıralarda yer almaktadır.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge telefonlar geniş ekran özeliği ve hızlı işlemci sistemi ile oldukça çok kullanılmaktadır. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge göze çarpan en önemli özeliklerinden biri de kullanıcılarına sunduğu kaliteli kamera özelliğidir bu kamera istenilen tüm fotoğraflar ve videolar oldukça iyi bir kalite de çekilmektedir.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge telefonunun duvar kağıtlarına bakıldığı zaman telefonun içinde kendine ait olan duvar kağıtları bulunmaktadır. Bu duvar kağıtlarının yanında kişi kendi çekmiş olduğu ve indirmiş olduğu fotoğrafları da duvar kağıdı yapma özelliği bulunmaktadır. Bir diğer Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge duvar kağıtlarının Samsung sunmuş olduğu Samsung marketten veya Android marketten de indirmek mümkündür.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge 'lerde duvar kağıdı değiştirme işlemi hemen hemen tüm diğer Samsung marka telefondakiler ile aynıdır. Öncelikle telefondan ayarlar bölümüne girilir ardından ekran ayarlarına gelinir ve bu buradan duvar kağıtları seçeneğinden istenilen duvar kağıdı seçilir ve yapılır.

Resimlere sağ tıklayıp farklı kaydet ile telefonunuza indirebilirsiniz. Yada konunun altındaki DOSYALAR bölümünden hepsini tek seferde indirebilirsiniz.



















eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1458990155_galaxy-s7-edge.jpg

Galaxy S7 Edge Ekran Görüntüsü Alma
Herkesin bildiği gibi son yıllarda çıkan telefonlarda ekran görüntüsü alma diye bir özellik mevcuttur. Bu özellik çok kullanılmakla birlikte Galaxy S7 edge çıkana kadar bunun bir yolu vardı. Ancak Galaxy S7 edge ile beraber bu metot çeşitlendi.
Metotların çeşitlenmesinin sebebi de şuradan kaynaklanıyor. Galaxy S7 edge yeni sensör hareketlerini telefonun kullanıcılarının emrine sunuyor ve tabii ki hiçbir şey artık eskisi gibi olmuyor. Sensörlerle algılanabilen, yazılımla da kullanılır bir hale gelen bilgiler günlük hayatımızda en çok kullandığımız aygıtlardan biri olan telefon kullanımımızı da basitleştiriyor. İşte bu değişikliklerin bir getirisi olan yeni ekran görüntüsü alma metodundan bahsedeceğim.

Galaxy S7 edge ile başlayan bu metot gayet pratik ve hızlı gerçekleşiyor. Klasik yöntemden farklı şekilde elinizin kenarını soldan sağa doğru veya sağdan sola doğru kaydırmanız yeterli oluyor. İşte bu basit pratik yöntem sayesinde ekranı anında ve rahat bir şekilde istediğiniz zaman alma imkanına sahip oluyorsunuz. Teknoloji geliştikçe artan bu hız daha ne boyutlara kadar varacak, gerçekten merak konusu. Çok basit anlatımıyla sadece elinizi ekranda sürüklemeniz bile ekran görüntüsü almak için yeterli olabiliyor artık. Bu metodu Galaxy S7 edge ile beraber bizler de öğrenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sürekli yeni bir şeyler çıkıyor ve bizler de yeni şeyler öğreniyoruz. Her yeni gelişme de insan teknolojiye biraz daha hayranlık duyuyor. Teknoloji de zaman gibi hızlı gidiyor.



1455042435_galaxy-s7.jpg


Galaxy S7 edge Ekran Görüntüsü Alma
Samsung yeni çıkardığı Galaxy S7 edge ile beklentilerin üzerinde bir beğeni topladı. Ancak S7 edge modeli de yeni çıkan modelin birçok özelliğini barındırarak kullanıcıların çok beğendiği bir model olmayı sürdürüyor. Galaxy S7 edge kullanıcıları aldıkları yeni ürünü keşfederken haliyle bazı konuların nasıl yapıldığını merak edebilmektedir.

Bunlardan biri de ekran görüntüsü almadır. Ekran görüntüsü almayı hepimiz bilgisayar klavyesinden aşina olmuşuzdur. Printscreen tuşuna bir defa basarak anlık görüntü almak mümkün olmaktadır. Onu da Paint programında ‘Yapıştır’a tıklayarak halledebiliyorduk. Haliyle akıllı telefonlarda böyle bir şey mümkün değildir. Ancak Samsung Galaxy S7 edge için ekran görüntüsü almak zor bir şey değildir. Printscreen dediğimiz ekran görüntüsü almanın iki ayrı yöntemi vardır ve her iki yöntemi uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz.

Bir bakıma tıpkı facebook’ta profil resminizi onaylamanız gibidir. Daha sonra bildirim çubuğuna bakınız. Orada resmin görüntüsü haberi yer alacaktır. Diğer yöntem ise şöyledir: Palm motion denilen avuç içi hareket fonksiyonunu etkinleştirin. Ayarlar, Cihazım, Hareketler, İşaretler yolunu takip edebilirsiniz. Elinizi ekranın yanında çerçeve istediğiniz şekilde tutarak printscreen yapabilirsiniz. Avucunuz sağ taraftan sola doğru kaydırarak bu işlemi yapabilirsiniz.

1.Yöntem Ana Sayfa+Kilit Tuşu Kombinasyonu

Bu yöntem en kolay ve de pratik yöntemdir.Tek yapmanız gereken yalnızca ekran görüntüsünü çekmek arzuladığınız bölümdeyken cihazınızın Ana Sayfa ve Kilit Düğmesine beraber basmak.Ortalama 3 saniye sonra ekran görüntüsünün kaydedildiğini görebilirsiniz.




2.Yöntem El Hareketiniz vasıtasıyla Ekran Görüntüsü Alın!

Samsung Galaxy S7 edge üstünde bulunan sensörler sayesinde pek çok işlemi basitce yapıyoruz.Bunlardan 1 taneside ekran görüntüsü alma işlemi.İlk olarak Ayarlar>Cihazım>Hareketler ve İşaretler bölümüne geliyoruz.




Sonuç olarak "Avuç içi hareketi" seçeneğini aktif konuma getiriyoruz.Sonrasında ekran resmini almak istediğimiz yerde elinizi alt tarafta gösterdiğimiz poziyonda tutarak soldan sağa veya tam da tersine sağdan sola uygun kaydırararak ekran resmini yakalayabilirsiniz.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst