gittigidiyor

Galaxy S8 Kalemle Gelebilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S8 Kalemle Gelebilir[/h][h=2]Samsung Galaxy S8 modeli ile ilgili gündeme getirilen son bilgilerde telefonun gelişmiş bir kaleme sahip olabileceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-s8-kalemle-gelebilir-1482951312.jpg
Samsung tarafından geliştirilen Note serisinde özel bir kalem de telefonun en önemli özelliklerinden birisi olmuştu. Galaxy Note 7 handikabı sonrasında ise mevcut kalem deneyiminin Galaxy S8 için geliştirilebileceği iddia ediliyor. Şu ana kadar Samsung tarafından yeni telefon modeli ile ilgili hiçbir detay paylaşılmazken yapılan sızdırmalar sayesinde telefonda yer alabilecek pek çok farklı özellik hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.
Yeni Sızdırmalar Var!
Galaxy S8 için yapılan sızdırmalarda da son olarak kalem konusunda ciddi gelişmelerin yaşandığı belirtildi. Galaxy S8 modelinin kalem ile birlikte gelebilecek olması bu konuda Samsung için ciddi bir yenilik olacak. Öyle ki sadece Note serisi ile sınırlandırılmış olan kalem, Galaxy S8 ile birlikte sınırlarını aşacak.
Üstelik milyonlarca kullanıcı tarafından satın alınan bir telefonda kalem deneyiminin olması da bu konuda farklı bir telefon kullanımı sağlayacak. Yapılan açıklamalarda telefon için gelen bilgilerde ekranın 5.1 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı versiyonu sunulabilir. Bu iki versiyonun da kalem kullanımı ile birlikte kullanıcıların çok daha iyi bir modele sahip olabilmesi mümkün.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst