gittigidiyor

Galaxy S8, zırhlı kılıf içerisinde göründü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-s8-zirhli-kilif-icerisinde-ivxu.jpg

Galaxy S8, zırhlı kılıf içerisinde göründü

Samsung'un yeni Galaxy S8 akıllısı için tasarlanmış zırhlı kılıf görselleri ortaya çıktı.
Samsung, akıllı telefon pazarında yeni modellerini yeni sene ile sunmaya başladı ve çok yakında da en önemli modellerinden ikisi pazara sunulacak. Daha önce Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus adındaki modellerin MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde sunulacağı iddia edilirken, son gelen bilgiler cihazların 29 Mart tarihinde düzenlenecek olan ayrı bir etkinlikle tanıtılacağı şeklinde.
galaxy-s8-kilif-2jpg1487408445.jpg

Galaxy S8 hakkında bir çok bilgi şimdiye kadar gelirken, ayrıca render görseller ya da canlı görseller de ortaya çıkmıştı. Ayrıca bazı koruyucu kılıf görselleri üzerinden de bu akıllı telefonun görünümü karşımıza gelirken, şimdi de Avustralya merkezli UAG tarafından bazı görseller yayınlandı. Bu yeni koruyucu kılıflar zırhlı bir yapıya sahip ve Galaxy S8 tasarımı da yine görülebiliyor.
Samsung'un yeni akıllı telefonunun ön tarafında fiziksel Home butonu ye almıyor ve iki yanı kavisli olarak gelen ekranın ayrıca alt ve üst tarafta çerçeve kalınlığı ise oldukça düşük. Parmak izi tarayıcısı ise Galaxy S8'de arka tarafta bulunuyor. Kameranın solunda LED Flaş bulunurken, parmak izi tarayıcısı ise sağda konumlandırılmış.
galaxy-s8-kilif-1jpg1487408460.jpg

Samsung Galaxy S8 iddialara gör 5.8" büyüklüğünde 2960x1440 piksel çözünürlüğünde 18:9 görüntü oranına sahip ekran ile gelecek. Galaxy S8 Plus'da ise ekran 6.2" olacak. Qualcomm'un yeni sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemcili Snadragon 835 yonga setinden güç alacak olan cihazların ayrıca Exynos versiyonu da gelecek.
4GB / 6GB sistem belleği 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek olan akıllı telefonlar Android Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst