gittigidiyor

Galaxy S8'in kaynak kodları yayınlandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-galaxy-s8-1493245078.jpg


Note 7 modelinde yaşadığı facia sonrasında hatasını telafi edebilmek için kullanıcıların karşısına üst seviye donanımı ve tasarımı ile dikkat çeken galaxy S8 ikilisi ile çıkan Samsung, yeni sürprizler yapmaya devam ediyor.
Amiral gemilerini Qualcomm ve Exynos olmak üzere iki farklı işlemci ile satışa sunan Samsung, Exynos cihazlar için kaynak kodları yayınlama sürecine yeni amiral gemisinde devam ediyor.
Exynos işlemcili Galaxy S8 için kaynak kodları yayınlandı!

Bugün özel yazılım tutkunlarını sevindiren bir açıklama yapan Samsung, Exynos işlemcili Galaxy S8 ve galaxy s8 plus modellerine ait kaynak kodları yayınladığını duyurdu.


img_20170418_171353.jpg

İlerleyen günlerde XDA gibi forumlarda Exynos işlemcili Galaxy S8 ikilisi için hazırlanan özel ROM'ları görmemizi sağlayacak olan bu gelişme, sadece ROM'ları kapsamıyor.
Zira, Galaxy S8 ikilisinin kaynak kodlarına ulaşan geliştiriciler, uygulama ve oyunlarını cihaz ile en iyi şekilde çalışması için optimize edebilecek.
SM-G950F model numarasına sahip olan Galaxy S8 için buraya,

SM-G955F model numarasına sahip olan

Galaxy S8 Plus için ise buraya tıklayarak kaynak kodlara ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst