gittigidiyor

Galaxy Tab A 10.1 Fiyatı Belli Oldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy Tab A 10.1 Fiyatı Belli Oldu[/h][h=2]Geçtiğimiz günlerde yapılan sızdırma ile pek çok özelliği öğrenilen Galaxy Tab A 10.1 için satış döneminin başladığı duyuruldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-tab-a-10-1-fiyati-belli-oldu.jpg
Galaxy Note serisinde görmeye alışkın olduğumuz S-Pen ile gelen Galaxy Tab A 10.1, oldukça farklı bir kullanım sağlayacak. Konuyla ilgili yapılan tanıtımlar sonrasında tabletteki pek çok tahmin edilen özellik de doğrulanırken, satışa çıkan cihaza ilginin yüksek olması bekleniyor.
S-Pen Yaygınlaşabilir!
Bugüne kadar Galaxy Note serisi ile sınırlı kalsa da Galaxy Tab A 10.1 ile birlikte kullanıma sunulan S-Pen aslında gelecek adına da ipucu veriyor olabilir. Bundan sonraki süreçte başta tabletler olmak üzere pek çok farklı cihazda S-Pen kullanılması mümkün. Zira Galaxy Tab A 10.1 gibi farklı modellerde kullanılacak S-Pen kullanım açısından önemli bir avantaj sağlıyor
Galaxy Tab A 10.1 Teknik Özellikleri Neler?
Galaxy Tab A 10.1 için yapılan açıklamalara göre teknik detaylar şöyle;
10.1 inç ekran
Exynos 7870 yonga seti
Mali-T830MP2 grafik birimi
3GB RAM
7300mAh batarya
8MP arka kamera
2MP ön kamera
Galaxy Tab A 10.1 Kaç Para?
Galaxy Tab A 10.1 için açıklanan etiket fiyatı ise 350 Dolar.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-galaxy-tab-s3-tablet-wifi-p0gd.jpg


Akıllı telefon pazarında olduğu kadar tablet pazarında da en iddialı firmalardan birisi olan Samsung, yakında yeni modellerini pazara sunacak. Bu yeni tabletler arasında Galaxy Tab S3 de yer alırken, bu yeni tablet serisi hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor.
galaxy-tab-s3png1483783819.png
Geçtiğimiz sene Kasım ayında Galaxy Tab S3 tablet, Hindistan'da ZAUBA'da ortaya çıkmıştı. Samsung SM-T825 model numarasına sahip olan cihazdan 8 adeti, Hindistan'a test için Güney Kore'den gönderilmişti. Cihaz hakkında önemli bilgilerden birisi de fiyatı olurken, INR 34,138 (yaklaşık $505) olarak ZAUBA'da listelenmişti.Samsung Galaxy Tab S3 şimdi de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. bu yeni tablet WiFi Alliance de görünürken, SM-T825 model numarası ile görünüyor.Henüz yeni Samsung Galaxy Tab S3 tabletin hangi teknik özelliklerle sunulacağına dair bilgi bulunmuyor. Ancak kısa süre içerisinde duyurunun gelmesi beklenirken, tabletin teknik özelliklerini içeren sızıntıların da ortaya çıkmasını bekliyoruz.Geçtiğimiz Eylül ayında Samsung Galaxy Tab S3 tabletin 9.7" büyüklüğünde ekran ile duyurulacağı iddiaları 2016 başlarında gelmişti. Ancak bu durum gerçekleşmezken, MWC 2017 tabletin duyurusu için tahmin edilen en erken tarih olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst