gittigidiyor

GeForce GTX G-Assist duyuruldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nvidia-geforce-gtx-g-assist-01-1490994641.jpg

NVIDIA tarafından oyunculukta devrim yaratacak ve yapay zekanın da gücünü arkasına alan GTX G-Assist tanıtıldı. GTX G-Assist, güçlü GeForce destekli oyun oynama teknolojileri sayesinde oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olacak
Bırakın GeForce GTX G-Assist yerinize oynasın!

Tam oyun sırasında kapının veya telefonun çalması oyuncuları adeta delirten durumlardan birisi. Özellikle çoklu-oyunculu oyunlarda bir anda takımınızı yalnız bırakmak veya istatistiklerde bir anda geriye düşmek işten bile değil.


nvidia-geforce-gtx-g-assist-03.jpg

Şirketin grafik kartlarına benzeyen ve USB portuna takılarak kullanılan GeForce GTX G-Assist ise, GeForce GhostPlay adını verdiği özelliğiyle bilgisayardan uzaklaştığınız anda devreye giriyor ve yapay zeka siz dönene kadar yetenek seviyenize uygun olarak kontrolü ele alıyor. BossBoost özelliği ise Dark Souls 3 gibi oldukça zorlu oyunlardaki karakterlerle mücadeleye giriyor ve bunları alt ediyor. Hem de otomatik olarak ShadowPlay de bu tarihi anı kaydediyor.
NVIDIA Nurture adlı özellik sayesindeyse en iyi oyun performansını sunmanız için sağlığınıza önem veriliyor ve sizin için yemek ve GeForce GTX ENERGY içeceği siparişi verilirken hediye bile alınıyor. Son olarak GeForce GameTrain ise kişisel oyun çalıştırıcınız olarak 10 bin 80’den fazla oyunda öğrenme stilinize göre cesaretlendirme ayarlamaları yapabiliyor.


nvidia-geforce-gtx-g-assist-02.jpg

Evet, tabii ki GeForce GTX G-Assist, NVIDIA’nın bizler için hazırlamış olduğu eğlenceli bir 1 Nisan şakası! Bugün teknoloji dünyasının birçok sıradaşı ürünüyle karşılaşacağız gibi duruyor. Aman kanmayın!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst