gittigidiyor

Geleceği Şimdiden Yaşadığımızı Gösteren 15 Mükemmel Teknoloji

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1311064941412075713.jpg

Gelişen Teknoloji ve bu bir an bile durmamanın, sürekli gelişme durumunda olmasının nedeni bizleriz. Ürettiğimiz birşeyin hemen ardından bu şeyin geliştirilebilmesi için çalışmalara başlıyoruz ve teorik olarak bile olsa daha iyisinin mümkün olduğunu anladığımız anda o teknolojinin ne kadar yetersiz, ne kadar eski ve kullanışsız olduğundan yakınmaya başlıyoruz. Bu durum, bizi yarınlara taşıyan gelişmiş teknolojinin oluşmasını ve onları kullanabilmemiz sağlıyor. Ancak sürekli böyle bir gelişmenin içerisinde olduğumuz için nelere sahip olduğumuzu tam olarak anlayamıyoruz. İşte teknolojinin mümkün kıldığı ve hayal ettiğimiz geleceğe çoktan kavuştuğumuzu gösteren 15 üstün teknoloji

20120223021716_3d.jpg
1- Cihazlarınızı Hareketlerinizle Kontrol Etme

1.gif

2- Bir Uygulamayla Yazıları Farklı Dile Çevirme

2.gif

3- Merdivenden Çıkabilen Tekerlekli Sandalye

3.gif

4- İçerisinin Boş Olup Olmadığını Gösteren Kilit

4.gif

5- Kaliteli Konserve Yiyecekler

5(1).jpg

AD-Crazy-Gadgets-5-1.jpg

6- Drone'lar

6(1).jpg

7- Sensörlü Aletler

7.gif

8- İnteraktif Uygulamalar

8(1).jpg

9- Akıllı Ev Eşyaları

9.jpg

10- Akıllı Robotlar

10.gif

11- Kendi Kendini Süren Araçlar

11.gif

12- 3D Yazıcı

12.gif

13- İnteraktif Reklamlar

13.gif

14- Simülasyon Uygulamaları

14.gif

15- Hız Olarak İnsanı Geride Bırakan Robotlar

15.gif

1136680_620x410.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Söylediklerinizi Yazıya Çeviren Muhteşem Program[/h][h=2]Voicedocs programı sayesinde artık parmaklarınız yorulmadan söyledikleriniz bilgisayarda yazıya çevrilmiş halde önünüze sunulacak.[/h]
soylediklerinizi-yaziya-ceviren-muhtesem-program.jpg
Türkçe destekli olan Voicedocs programı dökümanlarınızı otuştururken klavye ile yazmanızı gerektirmeyecek ve sesinizi yazıya çevirecek muhteşem bir uygulamadır. Voicedocs'i sesi yazıya çeviren diğer uygulamadan ayıran çok önemli özelliklere sahip. Bu özellik uygulamanın söylediklerinizi metin haline getirdikten sonra bilgisayardaki tüm programlara aktarabiliyor olması ve aynı zamanda büyük harfler ile noktalama işeratlerini metinde otomatik olarak eklemesidir.

http://voicedocs.com sitesinde bulunan uygulamayı bilgisayarınıza indirerek kullanmaya başayabilirsiniz. Voicedocs sesleri algılamak için Android ya da İOS cihazlarını kullanmaktadır. Bu sebepten dolayı telefonlara da Voicedocs uygulamasını indirmek gerekmektedir. Telefonunda ve bilgisayarınızda bulunan Voicedocs uygulamasının çalışması için bilgisayardaki programın size verdiği kodu telefonunuzdan girmeniz gerekiyor. Eşleştirme gerçekleştirdikten sonra söylediğiniz sözler bilgisayarınızda imlecin üzerinde bulunduğu pencereye yazılmaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst