gittigidiyor

Gelişmiş Antivirüs ve İnternet Güvenlik Programı – Avast Premier 2016 İndir Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Avast Premier 2016 programı en kapsamlı antivirüs programı ve internet güvenliği programlarından biridir. Avast tarafından geliştirilen Avast Premier programı ile bilgisayarınızı tam korumaya alabilir ve internet tehditlerine karşı tam koruma sağlamış olursunuz. Gelişmiş özellikleri ile bütün beklentilerinizi karşılayan bir program.
[/h]



[h=2]En Kapsamlı Güvenlik Programı[/h]Avast Premier ile bilgisayar zararlılarından korunmayı ve internet güvenliğini sağlamayı tek bir program ile sağlayın. En küçük yarıntıya kadar düşünülmüş en kapsamlı antivirüs ve güvenlik programlarından birisidir.




Her türlü tehdide karşı bilgisayarınızı koruyan Avast Premier 2016 programı, bilgisayarınızı tehdit eden yeni ve eski virüslere karşı korur. İnternet zararlılarına karşı banka bilgilerinizi korur ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmanızı ve bankacılık işlemlerini yapmanızı sağlar.
Avast Premier ile bilgisayarınız için güvenli duvarı oluşturabilir, ev ağınızı ve modeminizi koruyabilirsiniz. Avast Passwords ile bütün şifrelerinizi klaydedin ve yönetin.
Browser Cleanup ile tarayıcınıza sizden izinsiz yüklenen bütün araç çubuklarını ve uzantıları kaldırın. İndridiğiniz dosyaları ise önce Sandbox’a indirin test edin ve daha sonra bilgisayarınıza yükleyin.
SecureDNS ile çevrimiçi bankacılık işlemlerinizi güvende tutar. Anti-Spam özelliği ile sizi, ve paranızı ve kimlik avı e-postaları gibi tehditlerden korur.

[h=2]Avast Premier 2016 Detayları[/h]
Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:210 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:Son Sürüm
İşletim Sistemi: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista veya XP SP3


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst