gittigidiyor

Gelişmiş Profesyonel Antivirüs Programı – Avast Pro Antivirus 2016 İndir Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Avast Pro Antivirus 2016 programı sunduğu bir çok araç ile bilgisayarınızı tehditlere karşı profesyonel bir şekilde korumaktadır. Özellikle bilgisayarınızın performansını düşürmeden çalışır ve bütün zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korur. Antivirüs, güvenlik duvarı, tarayıcı temizliği, parola yöneticisi, güvenli ödeme sistemi ve daha bir çok özellik sunar.
[/h]



[h=2]Bilgisayarınız İçin Profesyonel Koruma[/h]Avast Pro Antivirus programı bilgisayarınızı korumada profesyonelce bir iş çıkarır. Avast Pro Antivirus 2016 bilgisayarınızı yormadan en az bir şekilde kaynak kullanarak koruma sağlar. Gelişmiş korumasının yanı sıra bilgisayar performansınızı hiçbir şekilde etkilemez.




Avast Pro Antivirus programı bilgisayarınızı en son virüslere karşı korumanın yanı sıra bilgisayar güvenliğinizi sağlar, tarayıcınızı temizler, parolalarınızı korur ve indirme işlemlerinizi güvenli bir şekilde yapmanızı sağlar.
[h=2]Avast Pro Antivirus Özellikleri[/h]Akıllı antivirüs: Virüslerden kötü amaçlı yazılımlara, her türlü nahoş tehdidi tespit eder.
Akıllı Tarama: Tek bir tıklamayla bilgisayarınızı ve ağınızı her türlü soruna karşı kontrol edin.
Ev Ağı Güvenliği: Ağınızı ve modeminizi tehdit edenlere karşı sizi uyarır.
Browser Cleanup: Siz farkında olmadan ve sizden izinsiz kurulan, ne olduğu belirsiz araç çubuklarından, eklentilerden ve uzantılardan kurtulun.
Sandbox: Hiç ne olduğu belirsiz bir sunucudan bir dosya indirdiğinizde, dosyaları önce kapalı bir alanda test edin ve bilgisayarınızın geri kalanını güvende tutun.
Parolalar: Siz sadece bir tane parolanızı akılda tutun, gerisini Passwords halletsin.
SecureDNS: Sizi sahte bir siteye götürmek amacıyla yönlendiricinizin ayarları değiştirilebilir. Bilgisayar korsanları banka bilgilerinizi çalabilsin diye. SecureDNS çevrimiçi bankacılık işlemlerinizi güvende tutar.
SafeZone: Ödeme ve banka işlemlerinizi güvenle, hiçkimse bilgilerinizi görmeden gerçekleştirin. SafeZone bilgisayar korsanlarının ve başka hiçkimsenin erişemeyeceği, koruyucu bir alan oluşturur.

[h=2]Avast Pro Antivirus Detayları[/h]
Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:4,9 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:Son Sürüm
İşletim Sistemi:Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista veya XP SP3


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst