gittigidiyor

Genelkurmay'dan Ergenekon açıklaması

muhbalci

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,673
Tepkime puanı
32
Puanları
48
Genelkurmay'dan Ergenekon açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, “Ergenekon” kararlarıyla ilgili açıklama yaptı. Davalarla ilgili soğukkanlılık ve aklıselimle hareket edildiği vurgulanan açıklamada, askerler ve ailelerinin üzüntüsünün paylaşıldığı belirtilerek “Yargılamanın hakkaniyete uygun neticeleneceğine inanıyoruz” denildi.

130806_genelkurmay2.hmedium.jpg



İLGİLİ HABER





ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı, "Ergenekon" davasında açıklanan kararla ilgili internet sitesi aracılığıyla açıklama yaptı.
Açıklamada, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce bazı muvazzaf ve emekli TSK personeli hakkında mahkumiyet kararı verildiği belirtildi.
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25459131/#storyContinued

"Kamuoyunda "Ergenekon Davası” olarak isimlendirilen davada İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesince bazı muvazzaf ve emekli TSK personeli hakkında mahkûmiyet kararı verilmiştir.
TSK mensupları ile ilgili soruşturma ve kovuşturmalar yakından takip edilmekle birlikte sabır, metanet, soğukkanlılık ve aklıselimle hareket edilerek yanlış anlaşılmalardan daima kaçınılmaktadır.
Yıllarca birlikte görev yaptığımız silah arkadaşlarımızın ve değerli ailelerinin yaşadıkları üzüntüyü derinden hissetmekte ve paylaşmaktayız.
TSK olarak; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hukukun üstünlüğüne saygının gereği olarak, adil yargılanma ilkesi çerçevesinde, söz konusu yargılamanın hakkaniyete uygun, kesin bir hükümle neticeleneceğine inanmaktayız."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst