gittigidiyor

General Mobile Discovery Yazılım Yükleme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


general mobile discovery yazılım, general mobile discovery açılmıyor, general mobile discovery format, general mobile discovery android 4.4, general mobile discovery hard reset, general mobile discovery yazılım atma, general mobile discovery yazılım nasıl atılır

General mobile discovery cihazınız varsa ve cihaz ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız cihaza yazılım yüklemeniz gerekmektedir. Öncelikle bu işlemler sonucu veri kaybı yaşayabilirsiniz o sebeple rehbet, sd kart vb önemli bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Telefonunuz açılıyor, donma, yavaşlama vb sorunlar yaşıyorsanız menü’den ayarlar kısmına gelip fabrıka ayarlarına çevir yaparak cihazı sıfırlayabilirsiniz fakat cihaz sürekli reset atıyor veya menü kısmına ulaşamıyorsanız sırası ile aşşağıdaki adımları uygulamaya başlayabilirsiniz.

Öncelikle bu anlatım general mobile discovery 16 gb cihazlar için geçerlidir. Fakat diğer telefonlarınız içinde kullanabilirsiniz tabi uygun olanı indirip. Aşşağıda 4 gb ve 16 gb olan yazılım dosyalarını sizlere veriyorum.Discovery 4 GB modelinize 4.2 JellyBean yazılımını yüklemek için aşşağıdan indiriniz

[h=3]General Mobile Discovery 4 GB 4.4 Kitkat İndir[/h]
[h=4]Discovery 4 GB modelinize 4.2 JellyBean İndir[/h][h=4]Discovery 4 GB modelinize 4.2 JellyBean İndir ( Alternatif Link )[/h]
[h=4]Discovery 16 GB modelinize 4.2 JellyBean yazılımını indir[/h]
[h=4]Discovery 16 GB modelinize 4.4 KitKat yazılımını indir [/h]


Uygun olan yazılımı yukarıdan download ettikten sonra şimdi uygulamaya gelelim1.Adım indirdiğiniz dosyayı açalım, kurulum otomatik olarak başlayacaktır. Install butonuna basıp kurulumun tamamlanmasını bekleyiniz. 2.Adım kurulum aşamasında aşşağıdaki resimdeki gibi bir uyarı alabilirsiniz. Bu uyarıya ” bu sürücü yazılımını yine de yükle ” seçeneğini seçiniz. 3.adım gelen uyarı kısmında ” exit ” butonuna basarak kurulumu tamamlayanızı.


Kurulum aşaması burada son bulmaktadır şimdi sıra programı çalıştırma kısmına geldi. Telefonunuz açık ise power (güç) tuşuna basarak telefonu kapalı konuma getirin, gerekirse bataryayı söküp 10-15 sn sonra tekrar bağlayın. Bu aşamaya kadar usb kablosunun telefon ile bağlantısı olmaması gerekiyor eğer telefon usb kablosu ile bilgisayara bağlı ise bağlantıyı koparın.

Yukarıda resimde göründüğü gibi options kısmından ” CheckSWVer ” seçeneğindeki tik işaretini kaldırın. Daha sonra Download butonuna basın daha sonra telefon kapalı konumdayken usb kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayın

Telefonu bilgisayara bağladığınız’da yukarıdaki gibi bir hata mesajı alabilirsiniz.Driver yükleme işlemi 1-3 dakika arasında değişmektedir bu kurulum bittiğinde usb kablosunu telefondan çıkartıp tekrar taktığınız zaman yazılım otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.

Resimdede görüldüğü gibi sol kısımda telefona ait bilgiler geliyor ve aşşağıda sarı renkle gösterilen yerde ise telefonunuza yazılım yükleme durumu görülüyor bu kısım %100 olana kadar bağlantıyı kesmeyiniz.

Son olarak bu ok işaretini gördüğünüz’de yazılım işlemi sorunsuz bir şekilde bitmiştir usb kablosunu çıkartabilirsiniz. Telefonunuz kapanıp açılacaktır daha sonra ilk aldığınız güne dönmüş olacaktır. Dil, saat vb ayarları yaptıktan sonra telefonunuzu kullanabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst