gittigidiyor

Gigablue EBEVEYN KONTROLU ( KANAL KİLİTLEME )

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI: Scorpy97


Gigablue EBEVEYN KONTROLU ( KANAL KİLİTLEME )


Kumandadan menüye girin.








Kuruluma giriniz.






Ebeveyn kontrolune giriniz.







Ebeveyn Kontrolunu aç'ı EVET yapınız.





Kanallar korunsun mu EVET yapınız.


Change Service PIN kısmına OK deyin 4 haneli bir şifre giriniz.Sizden aynı şifreyi tekrar girmenizi isteyecektir Tekrar aynı şifreyi girip OK deyin.
Sonra Kanal listesine gelin ve kilitlemek istediğiniz kanal üstünde kumandadan menü tuşuna basınız.Ve ebeveyn korumasına ekle deyiniz.
Kilitlemek istediğiniz tüm kanallar için aynı şeyi uygulayın ve Cihazın menüsünden kapatma menüsüne girerek Yeniden başlatı seçin cihaz kapanıp açılacaktır.Açıldıktan sonra kilitlediğiniz kanalı seçtiğinizde sizden şifre isyecektir.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst