gittigidiyor

Gigablue hd 800 ue cihaz açilma problemi

ahmet42

Aktif Üye
Katılım
11 Ara 2016
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
39
Konum
ADANA
Arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum. bende Gigablue hd 800 ue cihaz var. Son zamanlarda cihazı fişten çekince açılmamaya başladı. Ben de fişten hiç çekmiyordum. Elektrikler gittiğinde 15 gün ve ya daha uzun bir süre cihaz fişte takılı kalıyor ve kendiliğinden açılıyordu. Ancak en son bir ay önce elektrikler gittiğinden beri hiç açılmıyor. Sizden yardım istiyorum. TEŞEKKÜRLER
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Bu sorun bir kaç nedenden yapabilir..
1-İmaj zamanla yüklediğiniz pluginlerden ve uyumsuz dosyalardan dolayı bozulmus olabilir.Yeni güncel bir imaj yükleyin deneyin
2-Cihaza elektrik kablosunun girip,anakarta akım verdiği anakart ve bakır kablonun birleştiği yerde oksitlenme olmuş olabilir.Bunu elektrikçi birine götürüp temizletmek ve birbirine degen bakır kablolar varsa ayrıstırıp tekrar düzeltilmiş şekilde baglatmak.Bu işi profesyonel olmayanların yapması biraz risklidir.
3-Adaptör bozulmuş olabilir.Yeni uygun amperde bir adaptör alıp degiştirmek lazım.
4-Cihazda takılı hdd var ise,bazen ondanda yapıyor olabilir.Hdd yi söküp,cihazı acmayı tekrar acmayı deneyin.Acılıyorsa sorun hdd dendir.Yada garanti olsun diye,hdd yi söküp yeni imaj atın.İşlem bitip cihaz acıldıktan sonra hdd yi hersey tamam olduktan sonra takın.
 

msonmez16

Aktif Üye
Katılım
18 Eyl 2019
Mesajlar
35
Tepkime puanı
28
Puanları
18
Yaş
74
Konum
Harmancık
Gigablue 4k lara destek yokmu yukarda listelerde 4k lı cihaz lar yazılı değil saygılar...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst