gittigidiyor

GigaBlue ve AirPlayer Eklentisi

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI: Scorpy97



Arkadaşlar Cihaza AirPlayer eklentisini kurmuştum daha önce hiç merak edip ne işe yaradığını araştırmadım.Bugün şans eseri farkettim.Telefonumdan bir video izlerken telefon ekranında ufak bir kare gözüktü merak edip tıkladım ve bana 2 seçenek sundu Bir tanesi iphone üzerinden diğeri Airplayer enigma2 diye.Airplayerı tıkladığımda televizyon ekranındaki tv yayını kapanıp telefon ekranımda açtığım video oynamaya başladı ve çok hoşuma gitti.Ve sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle Download Addons Plugins içinden Airplayer eklentisini kurup cihazı restart edin.Cihaz açılınca eklentiler içinden airplayerı seçip start edin.

Hepsi bu kadar.Sonra telefondan bir video açın gelen kutucuktan airplayer ı seçmeniz yeterli.
Telefon olarak Iphone kullanıyorum androidlerde var mıdır bilemiyorum.

Ben ilk olarak telefonumun youtube uygulamasından bir video arattım.



3jjkm.jpg



Sonra izlemek istediğim videoyu açtım ve sağ alt köşedeki kare simgeyi tıkladım.



3jjln.jpg




Karşıma gelen seçeneklerden Airplayer E2 yi seçtim.



3jjm8.jpg




Ve görüntü televizyona aktardı..



3jjnb.jpg




Buda Televizyon görüntüsü video henüz başlamamıştı...




3jjp4.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst