gittigidiyor

Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
82a-693x510.jpg

Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce

Anakartlar, ekran kartları ve dizüstü bilgisayarlar sunan Gigabyte, ürün gamına su soğutma sistemiyle gelen GeForce GTX 980 WaterForce modelini ekledi. Normalde son nesil NVIDIA GeForce GTX 980 yongası aşırı ısınmıyor ama Gigabyte’ın amacı overclock sınırlarını zorlamak olmalı. GeForce GTX 980 WaterForce (GV-N980WAOC-4GD) ile kapalı devre hepsi bir arada soğutma sistemi geliyor. Neredeyse tamamen sessiz biçimde işleyen ekran kartı 4K kalitesinde oyun deneyimi sunabiliyor. Özel olarak seçilen en iyi GPU’lar ile overclock performansı garanti ediliyor. GPU dışında VRAM bellekler ve MOSFET güç devrelerini de soğutan sistemin kartın ömrüne artı sağlayacağı da açık. 120 mm fan ve pompa sessiz çalışacak biçimde geliştirilmiş. Referans çözüme kıyasla yüzde 38.8 oranında daha serin işliyor. Dual DVI, HDMI ve üç DisplayPort çıkışı birden içeren kart çok daha esnek. LED aydınlatmalı Gigabyte logosuysa görüntüyü tamamlayan bir detay.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst