gittigidiyor

Ginger Klavye İncelemesi

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
GingerSoftware tarafından geliştirilen Ginger Klavye uygulamasını sizler için inceledik. Türkçe ve İngilizce dillerini destekleyen Ginger Klavye hakkında detaylar haberimizde.

23.11.2015 / 22:00
ginger-klavye-incelemesi-1448289720.jpg
GingerSoftware tarafından geliştirilen klavye uygulaması Ginger'ı bu yazımızda sizler için inceledik. Birbirinden farklı ve oldukça renkli klavye tasarımlarına sahip olan uygulama, 48 mb boyutunda. Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich ve üzeri sürümleri destekleyen Ginger klavye uygulaması, Google Play Store'da 1 milyon'dan fazla indirilmiş ve 4.3 puan almış.
:: Mindly-Akıl Haritası İncelemesi

:: Drupe İncelemesi

Ginger Klavye uygulaması, akıllı telefonlarımızdaki klavye tasarımını değiştirmemize olanak sağlıyor. Birbirinden renkli ve şık klavye tasarımlarına sahip olan uygulama, emoji özellikleri ile öne çıkıyor. Alışılmış emojilerin dışında uygulamada çıkartma, GIF ve hazır tasarımlarında gibi çeşitli emojiler bulunuyor. 58 farklı dili destekleyen Ginger klavye, içerisinde çeviri özelliğini de barındırıyor.
ginger-klavye-incelemesi-1.jpg
Uygulama markette bulunan diğer klavye uygulamalarında farklı olarak İngilizce gramer kontrolü de yapıyor. Kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Ginger Klavye, rakiplerine oranla biraz yüksek bir boyuta sahip. Uygulama içerinde oluşturacağınız hesabınız ile uygulama ayarlarınızı farklı bir cihaza geçtiğinizde de kaybetmemiş oluyorsunuz.
:: Ginger Klavye Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

:: Girger Klavye iOS uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst