gittigidiyor

God of War Ragnarok Hikaye Fragmanı Yayınlandı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın


Önceki God of War oyununda yepyeni bir mitolojiye geçen ve Atreus'un annesinin küllerini dökmeye giderken herkesi yakıp yıkan Kratos, bu sefer de evrenin sonuna karşı savaşıyor. Fragmanda gösterilen görüntülerle hepimizin içini hareketlendiren God of War Ragnarok'da Valkrielerle bi göktaşının üstünde savaşıyoruz, Sköll'un güneşi kovalamasını izliyoruz.

Peki Ragnarok nedir?​


Peki Ragnarok nedir?



Kısaca açıklamak gerekirse Ragnarok, İskandinav mitolojisinde kıyamet kavramıdır. Diyarlardan biri olan ve insanların yaşadığı Midgard'ın sonudur. Yaşanan uzun kıştan sonra yaşanan depremler ile gelen Ragnarok'ta tanrılar birbiriyle savaşır. Thor, dev Midgard yılanı Jormungand'ı öldürür ancak kendisi de zehirle ölür. Tüm tanrılar uyanacak ve Vigrid'de savaşarak ölecek. Sköll ve Hati, güneş ile ayı yutacak ve en sonunda dünya yok olacak. Ancak bu mitoloji döngüler üzerine kurulduğu için yok olan evren yeniden doğup filizlenecek. Bu olayları bilmek önemli çünkü, tüm olayları deneyimleme fırsatını God of War Ragnarok bizlere sunuyor.


God of War Ragnarok, tüm bu büyük olayları muhteşem bir sinematografi ile bizlere sunuyor.​


God of War Ragnarok, tüm bu büyük olayları muhteşem bir sinematografi ile bizlere sunuyor.



Özellikle fragmanda da görülen Sköll'ün güneşi kovaladığı sahne, sinematografi açısından oyuncularda büyük bir beklenti yarattı. Serinin önceki oyunlarından aklımızda kalan efsanevi sahnelere bu oyunda da yenileri eklenecek. Ayrıca büyüyen Atreus'un Kratos'la tartışmaları da gösteriliyor. Tüm mitolojilerde yer alan baba ve oğul kavgasına God of War Ragnarok'da da yer veriliyor. Böylece serinin ilerleyen oyunları için belki de yeni bir hikayenin temelleri atılıyor.


God of War Ragnarok 9 Kasım'da çıkacak.​

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst