gittigidiyor

God of War, yakında dizi olarak ekranlara gelecek.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
God of War tüm zamanların en popüler ve en önemli oyunlarından biridir. Bugüne kadar yüzlerce milyon satan ve PlayStation ile özdeşleşen bu macera, aslında oldukça önemli bir kült. Bu nedenle Amazon tarafından girişilen proje, heyecan verici olduğu kadar riskli de bir iş. Nitekim Amazon’a yakın kaynaklar bir süre önce God of War’ın dizisinin çekileceği bilgilerini sızdırmaya başlamış ve bu haber hem oyun dünyasına hem de dizi sektörüne bomba gibi düşmüştü.

Sony Pictures Television Studios Başkanı Katherine Pope tarafından geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamayla resmiyete kavuşmuş olan bu bilgi sonrası, God of War’ın dizi olarak karşımıza çıkacağı kesinleşmiş oldu.

Oyunseverleri çılgına çevirecek haber bir kez daha doğrulandı: Efsane oyun dizi oluyor!​

Bu güzel haber sonrası çılgına dönen ve bir an önce diziyi görebilmek için sabırsızlanan milyonlarca oyunsever olduğu gibi, bu kararın hata olduğunu düşünen God of War hayranları da yok değil. Nitekim bu grubun düşüncelerinin son derece mantıklı bir zemine dayandığını da söyleyebiliriz.

God of War’ın dizisinin çıkmaması gerektiğini savunanlara göre, oyundan dizi veya filme çevrilmiş yapımlar genelde başarısız oluyor ve bu durumda oyunun popülaritesine zarar veriyor. Geçtiğimiz yıllardaki örneklere baktığımız zaman hiç de yanlış sayılmayacak olan bu fikir umarız God of War’da bir kez daha kendini ispatlamaz. Son olarak ne Amazon ne de Sony bu dizinin ne zaman yayına gireceği konusunda şimdilik bir açıklama yapmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst