gittigidiyor

God of War’da Baba Oğul Birlikte Savaşacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa



God of War 4, babayla oğulun güçlerini birleştirmesine odaklanacak.

Yeni çıkacak olan God of War, ilk duyurulduğu zaman Kratos’un bu sefer yalnız olmayacağı konusu vurgulanmıştı. Kratos, yeni oyunda oğlu Atreus ile birlikte olacak ve canavarların hakkından baba oğul ortak bir bilekle gelecek. Oyun, önceki yapımlara oranla çok daha farklı bir deneyim sunacak.Sony Santa Monica’nın Pazarlama Müdürü olan Aaron Kaufman, baba ve oğlun birlikte dinamik bir dövüş sergileyeceklerini söyledi. Kaufman, resmi PlayStation dergisinde yer alan bir yazıda da God of War’daki dövüş dinamikleri hakkında bilgiler verdi ve oyunculara neler vaat edildiğini dile getirdi. Yazılanlara göre Kratos ve Atreus, bir canavarla savaşırken canavarı hem şaşırtmak hem de farklı açılardan alt etmek için canavarla sırayla dövüşecek.“Oyun içerisine yerleştirdiğimiz çok güzel bir hareket var, oyuncular buna bayılacak. Atreus arkadaki düşmanın sırtına zıpladığında kare tuşuna basıyorsunuz ve Atreus ok atmaya başlıyor siz de baltanızı fırlatabiliyorsunuz.

Birlikte dövüşmeye en güzel örneklerden bir tanesi bu.”
Yeni oyun, eski oyunun dünyasında geçecek ve Gof of War deneyimini tam anlamıyla yaşatacak.
Oyun yalnızca PlayStation 4 platformuna, 2018’in başlarında çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst