gittigidiyor

God of War'u 64 bit olarak oynamak...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
s-e2712a21c9c3c7b4e0918e3e5c39f68ea4313747.jpg



God of War serisinin 2018 yılında çıkış yapan ve oyuncular tarafından oldukça çok sevilen oyunu, yıllar geçmesine rağmen halen konsol tarafının en gözde oyunlarının başında geliyor.

Büyük bir satış başarısına ulaşan oyun, grafiği ve oynanışıyla birlikte de eleştirmenler tarafından tam not almıştı. Serinin bir sonraki oyunu olan God of War Ragnarok ise önümüzdeki sene oyuncular ile buluşacak.

Yeni oyun öncesinde bir YouTube kanalı, oyunu 64 bit olarak yeniden tasarladı.

God of War'u 64 bit olarak PlayStation 1 için yeniden tasarlayan 64 Bits isimli YouTube kanalı, oyun dünyasında alışık olduğumuz remake'i bu sefer tersten yapmışa benziyor.

Oldukça tatlı grafiklere sahip olan demake, oyuncular tarafından sevildi. Belki de önümüzdeki yıllarda Sony, önemli oyunları için bir etkinlik kapsamında bu tarz grafiklerle oyunları geliştirebilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

God of War, yakında bilgisayara geliyor.​

God of War, yakında bilgisayara geliyor.


64 Bit versiyonu ile birlikte oyunu özleyen oyuncular için bir sevindirici haber var. Önceden de açıklandığı gibi God of War, önümüzdeki yıl bilgisayara gelecek.

14 Ocak 2022 tarihinde Steam üzerinden oynanabilecek olan oyun, 329 TL'lik satış fiyatına sahip.Daha önceki mesajlarımızda fiyat ve gereksinimleri belirtmiştim....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst