papalino
Aktif Üye

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, bu kez Gökhan Töre için harekete geçti. Sezon başında Rubin Kazan’dan 1 yıllığına kiralanan genç futbolcu, gerek ligde, gerekse de milli takım forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Siyah-Beyazlı yönetim de bu futbolcu için zaman kaybetmeden Rus kulübüyle görüşme kararı aldı. İki kulüp arasında yapılan kiralama sözleşmenine satış opsiyonu koyduran Siyah-Beyazlılar, 7 milyon 500 bin Euro’luk bonservis bedelini aşağıya çekmek istiyor. Andorra karşılaşmasının ardından Galatasaray’ın gündemine girdiği iddia edilen Gökhan Töre için, opsiyonu kullanmanın peşinde olan Beşiktaş yönetimi, zaman kaybetmeden Rubin Kazan yetkilileriyle temasa geçti.
İlk teklif yapıldı
Önümüzdeki günlerde Rusya’ya çıkarma yapmayı planlayan Kara Kartal, Kazan yönetimini indirim konusunda ikna etmeye kararlı. Gökhan Töre için ilk teklifi 3 milyon Euro üzerinden yapan Beşiktaş’ta, konuyla yakından ilgilenen isim transfer komitesi başkanı Deniz Atalay. Rusya temsilcisinin indirime gideceğini düşünen Siyah-Beyazlı yönetim, performansını yükselten genç futbolcuyu bırakmaya hiç niyetli değil. Geride kalan 3 lig maçında da forma giyen gurbetçi oyuncu, takımı adına 2 gole imza attı.
İlk teklif yapıldı
Önümüzdeki günlerde Rusya’ya çıkarma yapmayı planlayan Kara Kartal, Kazan yönetimini indirim konusunda ikna etmeye kararlı. Gökhan Töre için ilk teklifi 3 milyon Euro üzerinden yapan Beşiktaş’ta, konuyla yakından ilgilenen isim transfer komitesi başkanı Deniz Atalay. Rusya temsilcisinin indirime gideceğini düşünen Siyah-Beyazlı yönetim, performansını yükselten genç futbolcuyu bırakmaya hiç niyetli değil. Geride kalan 3 lig maçında da forma giyen gurbetçi oyuncu, takımı adına 2 gole imza attı.