gittigidiyor

GOM Player Plus 2.3.58.5322 | Katılımsız

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,986
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
5kE3ND.png




# GOM Player, popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir.
GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir.
Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır. Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar.
Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip GOM Player yazılımının en beğendiğimiz özelliklerinden biri de kablosuz fare ile kolaylıkla yönetebilmesidir.

.: Kurulum Bilgileri :.
Boyut: 51.2 Mb
Sıkıştırma: zip / Şifresiz
Dil: MultiLanguage (TR)
Kullanım: Full Sürüm
Platform: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 [ x86 & x64 ]

.: Kurulum Notları :.
# 32 ve 64 Bit Sürümleri Birleştirildi.Sisteminize Uygun Sürüm Kurulur.
# Otomatik Güncelleştirmeler ve Güncelleştirme Bildirimleri Kapatıldı.
# Varsayılan Dil Türkçedir..
# "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz...

Alıntı

Download
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst