gittigidiyor

Google 20 Gigabyte hızında internet hizmeti sunacak!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google, son derecede hızlı 20 Gigabyte hıza sahip İnternet hizmetini test etmeye başladı. Konu hakkında bazı kuruluşlarla ortaklık kuran şirket, yeni nesil internet hizmeti sunmak istiyor.

Google'da internet hizmeti işine giriyor​

Google'ın çoklu iş ve ticari ürün başkanı Nick Saporito, yeni internet hizmeti sunacaklarını ve bu iş için sekiz adet iş ortağı aradıklarını açıkladı. Bu ortaklık için şirketlerde şu özellikler aranacak;


Çok büyük veri kümelerini indirip yükleyebilmeleri, çok fazla bant genişliği gerektiren araştırmalar yürütmeleri ve çok fazla iş hacmine ihtiyaç duyan geleceğe odaklı teknoloji üzerinde çalışan kuruluşlar olmaları olacak.

Google'ın sunacağı internet hizmeti ile bilgisayarlarınız çağ atlayacak!


Google, geçen yılın sonlarından beri zaten 20 Gigabyte internet hizmetini test ediyordu. Saporito, Kansas City'deki evinde yaptığı ve bağlantı hızının özelliklerini görebileceğiniz görüntüyü geçen sene paylaşmıştı.

Yaptığı ev bağlantısı hakkında konuşan Saporito, çok sayıda internete bağlı cihazla test ettiğini ayrıca çok sayıda Dünya Kupası maçını 4K kalitesinde yayınlayarak sınırlarını test etmeye çalıştığını, ancak yine de bağlantıyı doyurmaya yetmediğini açıkladı.

Google şu anda bu proje için Missouri Üniversitesi ve Kansas City ile birlikte çalışıyor. Saporito'ya göre, üniversitenin Bilim ve Mühendislik Fakültesi, büyük veri kümeleriyle çalışmak için ve sanal gerçekliği ilerletmek için bu hizmeti kullanıyor.

Teknoloji devi Google'ın, bu internet hizmetini bazı pilot bölgelerde ayda 125 dolar (2.474₺) karşılığında sunduğunu da hatırlatalım.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Türkiye'de de hizmet verecek mi acaba?
20 GB 20.000 Mbps demek. Buna hazır alt yapımız var mı?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sorarsanız Türk Telekom hazırım der..Daha kapının önündeki direkteki kutuyu değiştiremedi..Bakalım kaç gün bekleriz daha..?
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Sizin internet çileniz de bitmedi bir türlü.
Sanırım biraz da yaşadığınız bölgenin merkezlere uzak olmasından kaynaklanıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Benim çilem bitmez çünkü altyapım da çok kötü....Estek köstek devam ediyorum ne yapabilirim...?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst