gittigidiyor

Google, Android 13 Developer Preview 2'yi yayınladı!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
adsiz-smxr-cover-Rr0M_cover.png.webp




Android 13 artık bir uygulamadan bildirim göndermek için yeni bir zaman izni soruyor. Bu da, Android 13 ile hedeflenen uygulamaların size anında iletme bildirimleriyle spam göndermeden önce bildirim izni istemesi gerekeceği anlamına geliyor.


Uygulamalar ayrıca daha önce verilen ve artık gerekmeyen izinleri eski sürüme geçirerek kullanıcı gizliliğini koruyabilecek. Tabii ki bunu gönüllü olarak uygulamak geliştiricilere kalmış.


Bu sürümde, geliştirilmiş Japonca metin kaydırma, fonetik harf girişi yöntemleri için metin dönüştürme API'leri gibi güncellemeler sunulacak. Android 13 artık "Bluetooth classic"in yerini alacak yeni nesil kablosuz ses olan Bluetooth LE Audio için de destek kazanıyor. Pil ömründen ödün vermeden HiFi ses için tasarlanmıştır ve kullanıcıların arkadaşları ve aileleri ile ses paylaşmasına ve yayınlamasına, hatta bilgi, eğlence veya erişilebilirlik için kamu yayınlarına abone olmasına olanak tanıyacak.


Android 13 ayrıca MIDI 2.0 donanımını USB aracılığıyla bağlama yeteneği de dahil olmak üzere MIDI 2.0 standardı için destek ekleyecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst