gittigidiyor

Google CardBoard İle Oynayabileceğiniz En İyi Sanal Gerçeklik Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google CardBoard ve diğer sanal gerçeklik gözlükleri ile oynayabileceğiniz en iyi Android oyunlarını listeledik. Sanal gerçeklik gözlükleri arasında düşük maliyeti ile kolay erişilebilen CardBoard'u evde kendinizde yapabilirsiniz.
Not: Bu liste sizin tavsiyeleriniz ve bizim keşiflerimiz doğrultusunda sürekli güncellenecektir.

Battle 360 VR

battle-360_android.png
Savaş gemisini hava saldırılarına karşı korumaya çalışacağınız oyunda, dev bir uçak savarı kontrol edeceksin

İNDİR

Zombie Shooter VR

zombie-shooter-vr_android.png
Sonu gelmeyen metro tünelleri boyunca kana susamış zombi ve mutant ordularına karşı silah ile koyun.

İNDİR

Cardboard Catapult VR

cardboard-catapult-vr_android.png
Size saldırmaya çalışan canavar kuşları dev bir sapan ile avlayın. Adanın etrafını dikkatlice kontrol edin, kendinizi kollayın ve her an hazır olun.

İNDİR

Sisters

sisters_android.png
Google Cardboard için özel geliştirilen Sisters korku türünde bir macera oyunu. 3 boyutlu sanal gerçekliğe korku teması eklenince oyun oldukça etkileyici olmuş.

İNDİR

Cardboard Flappy

Ortalığı kasıp kavuran Flappy Bird oyununu efsane buluş Google Cardboard ile sanal gerçeklik deneyimini yaşayarak oynayabilirsiniz. Cardboard Flappy oyununda klasik Flappy Bird'de olduğu gibi rekor kı...

İNDİR

Lamper for Google Cardboard

lamper-for-google-cardboard_android.png
Lamper adında bir ateş böceğinin 3 boyutlu yolculuğuna siz de ortak olun. Engellerle dolu tünellerdeN Lamper’ı güvenle geçirin.

İNDİR

Vanguard V Google Cardboard

vanguard-v-google-cardboard_android.png
Uzayın derinliklerinde geçen 3 bopyutlu bir maceraya hazır mısınız. Vanguard V Google Cardboard aksiyon dolu bir TPS oyunu.

İNDİR

Dive City Rollercoaster

dive-city-rollercoaster_android.png
Şehrin içinde 3 boyutlu bir Rollercoaster heyecanına hazır mısınız? Dive City Rollercoaster Cardboard ile oynayabileceğiniz arcade türünde bir oyun.

İNDİR

The Height

the-height_android.png
Bir keşif oyunu olan The Height’da amaç 3 boyutlu platform üzerinde belirtilen nesneleri toplamak. Bir sanal gerçeklik oyunu olan The Height, Cardboard ile oynanmaktadır.

İNDİR

Dive Zombie

dive-zombie_android.png
Zombi saldırılarına silahınız ile karşı koymaya çalışın. Dive Zombie sanal gerçeklik türünde bir FPS oyunudur.

İNDİR

Defend Santa's Grotto VR

defend-santas-grotto_android.png
Sanal gerçeklik modunda oynayabileceğiniz Defend Santa’s Grotto’da amaç Noel Baba’yı kar adamlarının saldırılarından korumak.

İNDİR




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst