gittigidiyor

Google Chrome 48 Beta Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Chrome 48 Beta Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor

Google Chrome 48 Beta Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor


google-chrome-48-beta-surumu-yeni-ozelliklerle-geliyor.jpg

Chrome 47 sürümünü yayınlayan Google, Chrome 48 Beta sürümü ile tarayıcıya yeni özellikler dahil etmeye hazırlanıyor.
1449274565_google-chrome-48.jpg

Google Chrome 48 Beta Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor

Google,Chrome 48 Beta sürümü ile daha çok geliştiricileri ve Chrome Android sürümünü hedef alan yenilikler içeriyor. Web ve uygulama tabanlı olarak ayrıma gidebilmek adına, geliştiricler Chrome 48 sürümünde özelleştirilmiş butonlar koyabilecekler. Yayınlanan örnek ile uygulamanın hava durumu uyarıları ve taksi çağırma için bir hatırlatma sistemini sunabileceği görünüyor.
1449274774_customnotification.png

Bu sürümün getireceği yeniliklerden biri de bildirimlerin otomatik olarak silinebilmesi olacak. Chrome üzerinden günlülk 350 milyon push notification geldiğini bildiren Google Chrome 48 Beta ile bu bildirimlerin otomatik olarak kaldıralabileceğini belirtiyor. Chrome tarayıcısının mobil sürümü, kullanıcının bağlantı hızını tespit ederek, bu bağlantı için en uygun kaynakları sağlayabilecek. Bu yenilik gelişmekte olan ülkelerdeki geliştiriciler için uygulamadan tam verim alabilecekleri anlamına geliyor.

Chrome 48 Beta ile Android Chrome uygulaması, Chromecast ve Google Cast uyumlu cihazlarda görüntüleme desteği de sunacak. Geliştiriciler, telefonlarda büyük ekran ve projektör modlarını aktif hale getirme yetkisine sahip olabilecek. Google Chrome 48 Beta sürümüne Google Play Store üzerinden erişebilirsiniz ve tarayıcı üzerindne beta sürümüne geçiş yapabilirsiniz. Chrome 48 sürümünün final versiyonu ise 2 ay sonra kullanımda olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst